Італійське ательє Pininfarina представила громадськості свій електричний гіперкар, названий на честь засновника фірми Джованні Баттіста “Пинин” Фаріни — Battista. Творці авто стверджують, що авто є найшвидшим у світі. Втім, перевірити це отримає нескоро.

Силовий агрегат унікального гіперкара складається з чотирьох електричних двигунів, сумарна потужність яких становить 1900 кінських сил. Кожен двигун відповідає за кожне з коліс. Завдяки такій установці розгін до першої сотні кілометрів займає всього 2 секунди, при цьому максимальна швидкість досягає 350 кілометрів на годину. Крім того, без додаткової підзарядки електричний гіперкар зможе проїхати до 450 кілометрів.

Звичайно ж, усередині салону встановлено монітор і бортовий комп'ютер. Іншими словами, це одна з найбільш сучасних авто на сьогоднішній день. Маску таке і не снилося.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Тираж моделі складе всього 150 примірників, при цьому перші з них компанія почне постачати вже в наступному році. Втім, про ціну поки немає ніякої інформації.

Нагадаємо, що компанія Xiaomi готує оновлення прошивки MIUI 11 для своїх смартфонів. Втім, нову прошивку отримають далеко не всі користувачі. Компанія опублікувала список пристроїв, на які буде поширюватися оновлення. Кількість моделей смартфонів більше 40, і це чудова новина для тих, хто любить продукцію китайської корпорації.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що камери Nokia 9 PureView перевершили об'єктиви навіть ipHone XS. Повідомляється, що новий флагман від компанії Nokia, який отримав 5 камер на задній частині, знімає якісні знімки, які перевершили навіть знімки, зроблені на якісну камеру iPhone XS Max. Навіть у сучасних iPhone можна помітити зернистість на фото. Втім, Nokia таких недоліків немає.

Знай.uа писав, що Sony зупинила виробництво культової консолі PS Vita. Тепер на прилавках з'явиться останні моделі, які компанія випустила перед закриттям виробництва.