Влітку 2016 року Маск оголосив топ-менеджерам компанії, що нова мета Tesla - запустити виробництво на чотири місяці раніше встановленого терміну і випускати по п'ять тисяч машин щотижня. Далі сталося те, що Маск називав "виробничим пеклом".

Видання Wired отримало інформацію про десятки колишніх і нинішніх співробітників Tesla. Вони розповіли, що Ілон Маск третирує інженерів, називає їх ідіотами і практично кожен день когось звільняє з дивних причин.

На гигафабрике Маск проводив вихідні безперервно і намагався зрозуміти, чому нічого не працює, збірка та програмне забезпечення дають збої. Маск досягав максимального рівня автоматизації на своїх фабриках.

Однак тотальна роботизація призвела до затримок і несправностей. Tesla витратила на будівництво Гигафабрики мільярд доларів, але все пішло не так.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Через кілька тижнів за низьку продуктивність стали звільняти співробітників. Всього обіцяли виставити 700 осіб. Маск збирався поговорити з рештою і надихнути їх залишитися в прийдешнєму "виробничому пеклі".

Один з менеджерів Tesla пояснив, що у Маска іноді трапляються "напади лютого звільнення". Інший співробітник повідомив, що кожен в його відділі приходив на роботу і побоювався, як би цей день не став останнім в компанії.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що коли Гречку запитали, що було б, якщо б Ілон Маск міг виконати будь-яку її прохання, про що б вона попросила, артистка пояснила: "Я б попросила зробити все, як співаю пісні "Ми просто з інших планет". Побудувати ракету, полетіти і так далі".

Як повідомляв портал "Знай.uа", в мережі з'явився шалений відеоролик на якмоу блондинка намагається заправити електрокар Tesla Model S P100D на звичайній АЗС. Зараз вже відомо, що спочатку жінка намагалася знайти горловину паливного бака, при цьому шукала його в самих незвичайних місцях.

"Знай.uа" писав, що знаменитий репер-ювелір Бен Боллере подарував Ілону Маску, генеральний директор Tesla, ексклюзивне кільце вартістю $37000.