Відновлений на посаді голови Державної фіскальної служби Роман Насіров 13 грудня на телеканалі "112 Україна" пояснив, чому в його кримінальній справі немає складу злочину, навіщо обвинувальний акт розтягнули на 800 сторінок, і коли суд почне розглядати його по суті

Про це повідомляє Hyser.

"Ми неодноразово заявляли: розглядайте справу в розумні терміни. Я думав що суд розбереться за два-три місяці і ця справа закінчиться. Але ні. Спочатку шість разів продовжували слідство. Потім зайшли в глухий кут і віддали його в суд. І тепер у мене найдовший обвинувальний акт в Україні на 800 сторінок", – заявив він.

Більш докладно про це дивіться у відео:

Популярні новини зараз
Головні новини за 9 травня: неприємні новини для українців та ганьба ухилянтів Ухилянт з ганьби перетворився на бренд: втікачі жартують, українці – лютують 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили
Показати ще

Нагадаємо, окружний адміністративний суд Києва 11 грудняпоновив на посаді голови Державної фіскальної службиУкраїни Романа Насірова.

Раніше Знай.uа писав про те, що Насірову черговий раз не змогли зачитати звинувачувальний акт через брак світла посеред білого дня.

Також Знай.uа повідомляв, що колишній голова Державної фіскальної служби Роман Насіров вирішив йти в велику політику та планує брати участь у майбутніх президентських виборах в Україні.