Є два ймовірні сценарії дій президента України Петра Порошенка щодо скасування президентських виборів у країні.

Про це повідомив російський сенатор Олексій Пушков на своїй сторінці у Twitter, передає replyua.net.

За словами Пушкова, цього літа Юлія Тимошенко говорила про можливу військову ескалацію в Україні, і Порошенко може на неї зважитися заради скасування виборів.

"Тимошенко ще в липні попереджала: Порошенко може піти на військову ескалацію для скасування виборів". Олексій Пушков

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

"Сьогодні можливий як цей, так і інший сценарій: масована фальсифікація для «демократичної перемоги» в умовах передвоєнної інформаційної лихоманки. Він розігрує обидві партії". Олексій Пушков

Нагадаємо, в штабі кандидата на вибори президента України, лідера партії "Громадянська позиція" Анатолія Гриценка натякнули, що їм не вистачає підтримки з боку авторитетних українських діячів, думку якого поважає багато українців, як наприклад Святослава Вакарчука. Про це заявив глава громадського руху "Хвиля" і глава передвиборного штабу Анатолія Гриценка Віктор Чумак.

Анатолій Гриценко

За його словами, штаб був би дуже вдячний, якби Вакарчук в будь-якому статусі сказав, що підтримує їх і разом з ними бере на себе відповідальність за майбутнє країни". Тому вони власне і звуть Вакарчука до себе.

Також портал раніше писав, про об'єднання команд, українських олігархів і передумови для поліпшення в Україні, розповів лідер партії «Громадянська позиція» Анатолій Гриценко.

Як повідомляв портал Знай.uа, Гриценко і Чумак, які об'єднали сили перед президентськими виборами, розповіли, що вони зроблять в першу чергу після виборів.

Також Знай.uа писав про те, що експерт розповів, скільки військовослужбовців забезпечили житлом, коли міністром оборони був Анатолій Гриценко.