Голова російського Міненерго Олександр Новак заявив, що РФ піде на мирову врегулювання спору з Україною щодо газу.

Передає Хвиля.

"Ми неодноразово говорили, що готові врегулювати цей спір, який у суді досі йде … Я думаю, якщо будуть такі згоди з боку партнерів, зустрічний рух, ми готові", – каже глава Міненерго.

Нагадаємо, Українців нещадно добили цінами на газ і світло: опублікований повний список жаху

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

У п'ятницю, 14 грудня, в урядовому виданні "Урядовий кур’єр" були оприлюднені постанови з новими тарифами на опалення та гаряче водопостачання.

Цю інформацію повідомляє "ХВИЛЯ".

Як розповіли в НКРЭКУ, підвищені розцінки набудуть чинності з 1 січня 2019 р., а перші платіжки з підвищеними сумами люди отримають після 1 лютого.

Як раніше повідомляв "Знай.uа" Третій не зайвий втрутився в газову війну України і Росії: вже і угоду уклали

Представників Російської Федерації і України Єврокомісія запросила на тристоронні переговори по газу, які повинні пройти в січні 2019 року.

Про це стало відомо завдяки повідомленням у Twitter віце-президента вищого органу виконавчої влади Європейського союзу Мароша Шефчовича.

Так, в Шефович зазначив, що газові переговори на політичному рівні пройдуть в січні. Також він очікує присутності комерційних організацій. Представник Євросоюзу заявив, що сторонам необхідно налаштуватися на позитивний імпульс, створений в липні під час попереднього раунду переговорів у Берліні.

Також "Знай.uа" писав про те, що Медведєв натякнув Білорусі на приєднання до Росії, інакше грошей не дадуть

Медведєв наробив кіпішу в Білорусі, натякнувши на приєднання її до Росії.

Дмитро Медведєв відвідав Брест, де 13грудня відбулося засідання Союзного Радміну. Велика частина заходів у рамках засідання проходило в закритому для преси режимі, однак, головні теми все ж стали відомі журналістам: торговельно-економічні відносини, військова доктрина Білорусі, створення єдиного міграційного простору. Передбачалося, що темою обговорення стане і скасування мобільного роумінгу всередині "Союзної держави", яку Медведєв назвав "чутливою". Про це повідомляють російські ЗМІ.