Серед тих, хто не підтримав Україну піл час голосування в ООН, був прем’єр-міністр Вірменії Микола Пашинян. Це підмітив український журналіст і активіст Айдер Муждабаєв на своїй сторінці в Facebook і навіть нецензурно висловився на його адресу після такого "реверансу" у бік Росії:

"Дозвольте від щирого серця і від імені українців послати на*уй вірменського революціонера Ніколу Пашиняна. Ні**я він так і не зрозумів і не зрозуміє. Так буває з рабами. Ти робиш революцію, щоб знову проголосувати в ООН за анексію Криму і війну з Україною разом з "братньою Росією"? Ти йдеш разом з Вірменією в багатовікове російське рабство. Так вільні селяни одразу після реформи Олександра II поверталися під ганок до пана", - зазначив Муждабаєв.

Журналіст впевнений: всі ідеї свободи та незалежності просто ігноруються Вірменією:

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Я, звичайно, цього чекав, але все ж сподівався, що десь там, глибоко в паху, є яйця. Не виявилося. Росіянам подобається таке – ручний волелюбний раб. У них своїх "лібералів" таких до ж*пи. Точно так же, вірмени, він про*ре і все інше. Можливо, тому, що (на жаль, це правда) свобода, не сплачена кров’ю, нічого не варта. Навіть часу, витраченого на віру в неї", – додав Муждабаев.

Така реакція надійшла незабаром після того, як 17 грудня Вірменія слідом за Білоруссю спробувала заблокувати резолюцію України в ООН про боротьбу з проблемою мілітаризації анексованого Криму.

Так, документ підтримали 66 країн, проти були Вірменія, Білорусь, Болівія, Бурунді, Камбоджа, Куба, Корейська Народно-демократична республіка (КНДР), Іран, Лаос, М’янма, Нікарагуа, Російська Федерація, Сербія, Південний Судан, Судан, Сирія, Узбекистан , Венесуела та Зімбабве, повідомляє Politeka.

Дивіться: Генасамблея ООН прийняла резолюцію щодо мілітаризації Криму, Чорного і Азовського морів

Нагадаємо, проти схваленняГенеральною асамблеєю ООН резолюції, яка закликає Росію вивести її війська з території анексованого Криму та засуджує зростаючу російську військову присутність в Чорному і Азовському морях голосували 19 держав. Як повідомляв "Знай.ua", Порошенко відреагував на вимоги ООН до Путіна. Також "Знай.ua" писав, у Верховній Раді пропонують запровадити нове державне свято 15 грудня - День духовної єдності України.