У Дніпрі нещодавно відбувся перший спільний молебень митрополита Епіфанія, на якому був присутній президент України Петро Порошенко.

За даними Цензор.нет, в ході заходу у храмі Різдва Пресвятої Богородиці Православної церкви України біля глави держави помітили лідера організованого злочинного угруповання Олександра Петровського.

"Президент Петро Порошенко на Дніпропетровщині взяв участь у молебні у Храмі Різдва Пресвятої Богородиці Православної церкви України. Богослужіння провів Митрополит Київський та всієї України Епіфаній". Перший спільний молебень митрополита Епіфанія і президента Порошенка відбувся в Дніпрі. На жаль, генеральний прокурор Юрій Луценко не зміг взяти участь у поїздці, інакше б він упізнав чоловіка ліворуч від митрополита, який пробрався так близько, ніби він один з головних учасників цієї найважливішої події", - йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії
Показати ще

Цікаво, що в певних колах Петровського знають як "Наріка", він також проходив за матеріалами МВС як лідер організованого злочинного угруповання. Пік активності цього ОЗУ припадав на період 2000-2004 років. У 2005 році він залишив територію України, кількох членів його угруповання було затримано, а саме угруповання фактично розгромлено.

Видно, що поруч із Порошенком та Епіфанієм на фотографії, за даними нинішнього генерального прокурора, той самий "лідер організованого злочинного угруповання" - Олександр Петровський. До речі, мама Олександра Петровського, Оксана Петровська, яка була директором низки фірм, створених її сином, два роки тому стала директором Дніпровського академічного українського музично-драматичного театру імені Шевченка, і ось учора театр був удостоєний президентом України статусу "національного".

Петровський "прославився", коли сфотографувався в храмі з кубком Ліги чемпіонів у Дніпрі. Потримати іменитий футбольний трофей привіз його сват - президент ФФУ, депутат фракції "Блок Петра Порошенка" Олександр Павелко. Також голова Дніпропетровської обласної ради Гліб Пригунов виставляв у соцмережах фотографії з Олександром Петровським.

Дивіться: Православна церква України. Перша літургія предстоятеля Епіфанія

Нагадаємо, митрополит Епіфаній зруйнував міф про нову церкву в Україні.Як повідомляв "Знай.ua", у Верховній Раді пропонують запровадити нове державне свято 15 грудня - День духовної єдності України. Також "Знай.ua" писав, проти схвалення Генеральною асамблеєю ООН резолюції, яка закликає Росію вивести її війська з території анексованого Криму та засуджує зростаючу російську військову присутність в Чорному і Азовському морях голосували 19 держав.