Із наближенням виборів кандидатура шоумена Володимира Зеленського на пост президента усе менше видається нереальною, свідчать рейтинги соціологів.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Про це пишуть українські ЗМІ.

У повідомленні відзначають, що Зеленський всерйоз задумав йти на вибори президента. Амбіції популярного коміка підтверджують кілька джерел в різних областях України.

У Луцьку підтверджують, що представники Зеленського вже пропонували одному з місцевих політиків очолити виборчий штаб в регіоні. За його словами, переговори ще тривають, але потенційним представникам "Слуги народу" навіть називали конкретні суми, які від них захочуть отримати.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Була інформація, що" вхідний квиток "коштує 500 тис. грн за те, щоб очолити виборчий штаб, - розповів анонімний співрозмовник. - Це дозволить потім і піти на місцеві вибори під прапорами Зеленського і "Слуги народу". Політиків спокушає високий рейтинг, зараз коміку "малюють" більше 10% ".

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Аналогічна інформація просочилася з двох джерел в місцевих радах Херсонської області.

"Керівником передвиборного штабу Володимира Зеленського в Херсонській області може стати заступник губернатора Андрій Балон. Зараз йдуть активні переговори. Андрій Балон в команді Гордєєва представляє інтереси групи Андрія Путилова ", - каже джерело.

вибори в Україні
вибори в Україні

Фінансуватимуть три кампанії

Сам Андрій Путілов за свої гроші готовий фінансувати виборчу кампанію в області за те, щоб отримати потім дивіденди в майбутньому.

вибори в Україні
вибори в Україні

За словами політолога Володимира Цибулька, "Слуга народу" зараз має не так багато часу до виборів, тому буде намагатися знайти людей з готовою інфраструктурою. Крім того, орієнтуватися у Зеленського повинні на досвідчених гравців.

У Зеленського немає вибору

Про те, що Зеленський серйозно має намір йти на вибори вже підтверджували політологи Володимир Фесенко та Віктор Андрусів. За їх словами, він активно зустрічається з консультантами, спілкується на тему виборів.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Сам Зеленський заявляв, що не виключає участі у виборах. Крім того, він пильно стежить за президентськими рейтингами і готовий дати бій своїм конкурентам.

Нагадаємо, за словами аналітиків, президентські вибори в Україні, які вже не за горами, можуть мати досить несподівані результати.

Раніше Знай.uа писав про те, що Вакарчук сказав, чи готовий він до об’єднання із Зеленським.

Також Знай.uа повідомляв, що Володимир Зеленський "пустив" глядачів за лаштунки популярного гумористичного шоу.