Після подій, коли Путін не зміг організувати прорив під Дебальцево, а втрати його головорізів збільшилися, ситуація трохи стабілізувалася. У результаті стало зрозуміло, що "повернути царя" (Януковича) назад на трон вже не вийде.

Про це пише блогер Аnti-colorados, повідомляє "Обозреватель".

Зрозуміло, що Путін не закинув ідею реколонізації України, але бліцкриг з відновленням Януковича як "легітимного" президента, втратив будь-який сенс. Слідом за цим виникло питання про те, навіщо тоді ще втіклий шапошник потрібен "многоходовщику".

Віктор Янукович
Віктор Янукович

Справді, Янукович прекрасно розумів, куди він біжить, а тому – сам втік окремо, а гроші бігли – окремо, в теплі країни з привітними арабськими шейхами. При всій непорушній дружбі гопників з України і РФ, повної довіри не сталося. Та й кубушка Януковича не була такою вже привабливою для Путіна, щоб грати якусь довгу гру з Януковичем.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Віктор Янукович
Віктор Янукович

Тим не менш, професор теоретично втік в Ростов, а фактично – давно живе в Підмосков'ї і за всіма правилами жанру, давно повинен був потрапити в автомобільну катастрофу або раптово померти від інфаркту. Звичайно, смерть могла наздогнати його і більш екзотичним способом, наприклад, – при черговому ламанні авторучки або невдалому бігу по пенькам, але поки нічого такого не сталося, і як повідомляють інсайдери, він навіть іноді читає лекції (професор же!) в МДУ з філософії, етики і навіть – теорії зворотного перебігу еволюції видів та індивідів.

Віктор Янукович
Віктор Янукович

Загалом, раціональної відповіді на питання про те, чому Янукович не відправився путінським розвідником у рай – до останнього часу не було. Але ось кілька днів тому це питання несподівано прояснилося. Справа в тому, що позавчора багато очевидців спостерігали незвичне і якесь моторошне видовище. З території Кремля, безпосередньо через кам'яний паркан, посеред білого дня в небо піднялися два вертольоти Мі-8 і стали віддалятися геть від забору і червоної площі. Причому, у одного з вертольотів на тросі було прикріплено сітку, в якій очевидці розглянули трьох людей.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Національне агентство з виявлення, розшуку та управління корупційними активами (АРМА) оголосило конкурс з вибору керуючого резиденцією "Межигір'я" (Київська область).

Нагадаємо, Янукович раптово почав збиратися в Україну.

Як повідомляв Знай.uа Штепу "розбив інсульт" прямо в суді, заявка на "Оскар".

Знай.uа писав, в БПП придумали таке, чого засоромився б Янукович.