Незважаючи на те, що свято святого Миколая відзначають сьогодні, 19 грудня, колеги Юлії Тимошенко вирішили привітати її зі святом напередодні, 18 грудня. Ймовірно, це пов'язано з тим, що лідер «Батьківщини» не планувала відвідувати Верховну Раду в день святого Миколая.

Таємничий презент

Народні депутати від «Батьківщини» піднесли їй подарунок у невеликій білій коробочці. Юлія Тимошенко не розлучалася з ним і коли покидала зал засідань, не забула забрати його з собою.

Ймовірно, в коробочці парфум або якась прикраса

Знай.ua поцікавився у соратниці Леді Ю Олени Шкрум, що ж таке було в цій коробочці, але політик не стала розкривати цю таємницю.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

У той же час сама Шкрум теж щось придбала у свого колеги, причому було видно, що вони не хотіли бути поміченими.

Костюм Тимошенко

Також окремого слова заслуговує костюм Юлії Тимошенко. У цей день вона була одягнена в красивий сірий піджак і спідницю з чорними пелюстками. За словами дизайнера Ксенії Весніній, швидше за все, цей костюм зшитий на замовлення.

Юлія Тимошенко як зазвичай виглядала дуже елегантно

«Собівартість його не дорога, але яку ціну поставив майстер ми не вгадаємо, - сказала вона Знай.ua. - Я б припустила доларів 300-400».

Нагадаємо, депутатши спеціально купують дешеві аксесуари, щоб не дратувати українців. У політиків навіть є популярний бренд для цих потреб.

Як повідомляв Знай. ua, наймолодша депутатша не розлучається з сумкою дорогого італійського бренду. Альона Кошелева весь рік з'являється з одним і тим же аксесуаром.

Знай. ua писав, що депутатша розлютила українців сумкою за десятки тисяч, в Європі такого собі не дозволяють. Член «Самодопомоги» Олена Сотник блиснула дорогим аксесуаром.