У цьому сезоні українські парламентарії не перестають собою дивувати. Зовсім недавно ми писали про злодійський перстень позафракційного депутата Якова Безбаха, тепер же епатувати публіку вирішила віце-спікер Верховної Ради Оксана Сироїд. На одне з пленарних засідань вона прийшла з неоднозначним аксесуаром на шиї.

БДСМ рулит!

Заступник спікера ВР Андрія Парубія прийшла на роботу з незвичайною прикрасою на шиї.

Оксана Сироїд відразу привернула увагу чоловіків

Цей своєрідний нашийник називається чокер. Він відомий ще з давніх часів, і першими його носіями були раби, які носили нашийники з ім'ям господаря. Потім він багато видозмінювався і цю прикрасу стали носити відомі люди від принцеси Діани до Мерилін Монро. У наш час чокер асоціюється більше з символікою з БДСМ, який останнім часом став дуже популярною течією.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Ексклюзивна сумка з крокодила

Також Оксана Сироїд блиснула дорогою сумкою зі шкіри крокодила. За словами українського дизайнера Ксенії Весніної, таку сумку не купиш в магазині.

Віце-спікер ВР любить гарні речі

«Швидше за все, це сумка під замовлення, - повідомила вона Знай.ua. - Я такі собі замовляю з Балі. Коштує така сумка від 1500 доларів».

Також вона пояснила, чому все більше людей, які розуміють толк в хороших речах, вважають за краще замовляти сумки, а не купувати у відомих брендів.

Мабуть політик має слабкість до шкіри

«Під замовлення ти можеш вибрати конкретний колір, розмір і фурнітуру, колір і матеріал всередині сумки. Гарна сумка під замовлення всередині зі шкіри теляти, - розповіла Весніна. - А світові бренди стали робити все з еко шкіри (дерматину). Носяться погано, а коштують дорого. Тому той хто знає толк віддасть перевагу замовні речі ».

Нагадаємо, раніше Знай.ua повідомляв про те, що депутаток розгромили за жахливий смак.

Також ми писали про те, як депутат-багатій подарував виборцям повітря.

Нагадаємо, що в Раді мають намір скоротити кількість депутатів у 5 разів.