Тимошенко показала відеоролик з нагоди Різдва та Нового року, в якому країна вперше побачила всю її родину - чоловіка, дочку, зятя і дворічну онуку Єву.

Святкове відео політик виклала на своїй сторінці у соцмережі Facebook.

"Мені доводилося зустрічати людей, які обурювалися "подвійним Різдвом". Я їм кажу: навпаки, це чудово, що у нас два Різдва. Ми живемо в цікаві, насичені і змістовні часи. Ми придумуємо нові слова і нові жанри, ми впроваджуємо нові свята, ми прямо на ходу створюємо нову культуру. Ми толерантні і поликультурны. Це дуже добре і класно!", - написала лідер "Батьківщини" у вітанні усіх християн, які святкують Різдво Христове за григоріанським календарем.

В ролику, де знялася вся родина Юлії Тимошенко, в тому числі і внучка, яка досі не з'являлася перед телекамерами, пані Тимошенко разом з дітьми просять Господа допомогти прогнати ворогів і повернути на українську землю мир, а українські родини зробити багатими і щасливими.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

І це не дивно – вона зараз пригріває усіх, бо ціна питання велика, а у разі перемоги усім, кому щось пообіцяла, то пробачить. Це вже як традиція українських політиків.

Лідер партії додала, що українці заслуговують на гідне життя та пообіцяла зовсім скоро його забезпечити.

"Не забувайте, що дні Різдва - це ще й час великого милосердя. Робіть добро і творіть любов. Хай допоможе нам всім Господь", - підвела підсумок Юлія Тимошенко.

Нагадаємо, в Україні відбулися вибори: Тимошенко і БПП вже не можуть поділити перемогу.

Як повідомляв Знай.ua, Зеленський заявив про президентство. За словами Зеленського, подібні благодійні ініціативи – не новинка.

Також Знай.ua писав, що Зеленський сказав, хто повинен очолити Україну. Шоумен назвав основна якість, якою повинен володіти президент.