В РФ пред'явили звинувачення у шпигунстві затриманому американцеві Полу Уилану.
Про це повідомляють російські ЗМІ.

При цьому сам Уїлан звинувачень не визнає. Адвокат Володимир Жеребенков повідомив агентству, що оскаржив запобіжний захід для громадянина США.

"Сьогодні я надіслав поштою апеляційну скаргу, в якій прошу Мосміськсуд скасувати рішення про арешт Уїлана і обрати йому інший запобіжний захід – у вигляді застави", – сказав адвокат.

ЗМІ РФ стверджують, що Уїлан був затриманий при отриманні секретного списку співробітників спецслужб.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що хакери вкрали документи про теракт 9/11, і вимагають за них викуп у биткоинах. Як пише Forbes, викрадачі вимагають поповнення їх гаманця в биткоинах. Зараз в соціальних мережах вони виклали деякі дані, проте запевняють, що у них є 18 тис. документи, пов'язані з терактом. Мова йде про документи, які вони нібито викрали у компаній страхування. Звичайно ж, секретні документи, і про них ніхто не повинен дізнатися. Це службова таємниця компанії.

Як повідомляв портал "Знай.uа", глава підрозділу компанії Sony з виробництва сенсорів Сатоши Йошихара повідомив, що виробник збільшить кількість нових 3D-датчиків для основної і фронтальної камер. Таким чином, смартфони отримають систему розблокування по обличчю. нові 3D-камери Sony використовують пульсуючі лазерні сигнали і вимірюють час, необхідний для того, щоб пульс нормалізувався. Подібну технологію використовують у військовій техніці для виявлення ворога.
"Знай.uа" писав, що Російська Федерация перейшла у відкриту атаку проти американських громадян. За останніми повідомленнями, в Москві російські силовики ФСБ затримали американця Пола ділеп, уїла, якого звинуватили в шпигунстві на користь Вашингтона. Інформацію підтвердили в Центрі громадських зв'язків ФСБ. Російська спецслужба уточнила, що інцидент стався ще 28 грудня. З-за такої ситуації між США та Російською Федерацією спалахнув гучний скандал. Уточнюється, що зараз проводяться слідчі дії.

Популярні новини зараз
"Велика активація": астролог визначив, коли українська земля позбавиться окупантів Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки
Показати ще