Кандидат у президенти України, шоумен Володимир Зеленський зможе запросто зайняти пост гаранта країни. Про це заявив відомий політичний аналітик Іван Яковина, передає Главред.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

"Загальноприйнята точка зору свідчить, що різнокаліберним лицедіям і клоунам не місце в політиці, там повинні працювати тільки "серйозні люди". Категорично не згоден з цим твердженням. Найуспішніші політики - обов'язково значною мірою артисти. Будь-кого візьміть і знайдете в них помітний артистичний дар. Більше того, в усьому світі в останні кілька років визначення кандидата "клоуном" - це майже запорука успіху його виборчої кампанії. Трамп, Дутерте, Босонару, Сальвіні - все звідти. Навіть улюблений багатьма Макрон в першу чергу - прекрасний шоумен", - сказав він.

Експерт каже, що у великій політиці для успіху бути шоуменом вже не погано, а, навпаки, просто необхідно. Інакше ти не виграєш конкуренцію за увагу виборця.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Популярні новини зараз
Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги
Показати ще

Він повідомив, що менеджери Зеленського могли відпрацювати купу різних технологічних прийомів, протестувати їх на живий публіці, виміряти її реакцію і відгук.

"Я впевнений, що відмінна ідея видати Зеленського в ефір замість Порошенка у новорічну ніч, повністю перебивши порядок гаранта, - не остання "фішка" кампанії. Технологій такого роду буде ще дуже багато. Причому, думаю, нові виступи Зеленського будуть страшно обурювати околополітичне болітце, масово підриваючи пукани, викликаючи скрегіт зубовний і вимоги "вибачитися і покаятися".

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Яковина пише, що "Зеленський буде так само (як і Дональд Трамп, - ред.) палити напалмом."

"Ну, скажімо, він оголосить, що обміняє всіх депутатів на Сенцова. Або пообіцяє (тут уявіть собі щось найстрашніше, дике або обурливе, про що ви тільки можете подумати, але здатне сподобатися великій групі виборців). Якщо він буде постійно бомбити виборця такими промовами, уникаючи будь-яких нудних розмов про свою програму, команду або конкретні плани на майбутнє, він обов'язково стане президентом".

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Нагадаємо, у ніч з 31 грудня на 1 січня, лідер Студії "Квартал 95" Володимир Зеленський офіційно заявив, що збирається йти в президенти.

Як повідомляв портал Знай.uа звернення гумориста "Кварталу 95" Володимира Зеленського до українців, де він заявив, що все-таки йде в президенти, викликало величезний резонанс в мережі.

Знай.uа писав студія "Квартал 95" у новорічну ніч показав пародію на щорічне звернення президента України Петра Порошенка в країну.