У мережі з'явилося відео запального танцю наймолодшої конгресвумен в історії США Александрії Окасио-Кортес. Це викликало шквал критики від опонентів.

Відео з танцем опублікували у соціальній мережі Twitter.

Дівчина танцює на відео у компанії хлопців і дівчат на території Бостонського університету, де вона навчалася.

Популярні новини зараз
ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом
Показати ще

29-річна Александрія Окасио-Кортес представляє Демократичну партію. Ролик опублікували у середу, 2 січня. А вже наступного дня, 3 січня, дівчина принесла клятву і приступила до роботи в Конгресі.

Прихильники республіканців жорстоко розкритикували ролик за безтурботні танці. Один з них заявив, що після відходу з Конгресу Окасио-Кортес зможе "танцювати на сцені, де є жердина", а інший критик назвав її танець "тупим".

За молоду конгресвумен заступився голлівудський актор Рассел Кроу, назвавши її "фантастичною".

"Чим більше у нас буде таких політиків як вона, тим швидше ми всі будемо танцювати", - написав він у Twitter.

На критику Окасио-Кортес відреагувала з гумором, пожартувавши, що для обраних державних службовців нормально мати репутацію доброго танцюриста.

Крім того, на другий день роботи вона виставила ще одне відео з танцями, але вже в Конгресі.

"Якщо республіканці думають, що жінки, танцюючі в коледжі, це обурливо, почекайте, поки вони дізнаються, що жінки танцюють і в Конгресі!", - написала вона.

Нагадаємо, що президент США Дональд Трамп може ввести режим надзвичайного стану задля отримання грошей на стіну на кордоні з Мексикою.

Як повідомляв "Знай.uа", "стіна" паралізувала уряд США.

Також "Знай.uа" писав, що Трамп терміново обговорить питання зміцнення кордону.