Вся Україна 7 січня традиційно відзначає одне з найбільших православних свят – Різдво Христове. Здавна вважалося, що символізм цього дня особливий, древні приділяли йому величезне значення, за великим столом збиралася вся родина.

Приєднався до привітань на сторінці у Facebook і лідер Громадського Руху "Рідна країна" Микола Томенко.

Він побажав українцям того, чого ці роки найбільше не вистачало: миру, спокою і злагоди, нагадавши неоціненно сильні слова зі Святого письма:

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Рідні українці! Від імені нашої команди Громадського Руху "Рідна країна" вітаю Вас з Різдвом Христовим! Нехай диво свята подарує вам та вашим родинам багато світлих і радісних днів. Тільки мир і достаток нехай завжди панують у ваших оселях. Ми бажаємо кожному українцю віднайти і зберегти у душі вогонь, який проведе країну через непрості часи і стане стимулом рухатись тільки вперед. Я вірю, що успіху у всіх наших починаннях передує Боже благословення, яке проливається лише на добрі справи, в які ми віримо всім серцем. Рідні українці, сили нам і наснаги боротися і перемагати. Нехай кожен пам'ятає ці слова зі Святого письма: бо не дав нам Бог духа страху, але сили, і любові, і здорового розуму. З Різдвом Христовим, рідна країно – Україно!", - написав він.

Дивіться: "За що ми платимо депутатам?", Микола Томенко

Нагадаємо, посольство України в Бельгії перед Різдвом опублікувало уривок виконання гуртом Onuka композиції “Carol of the bells” – він же “Щедрик” Як повідомляв "Знай.ua", вірянам нагадали, чого категорично не можна робити у Різдво. Також "Знай.ua" писав, синоптики поділилися прогнозом погоди на Різдво.