Посольство України в Бельгії перед Різдвом опублікувало уривок виконання групою Onuka композиції “Carol of the bells” – він же “Щедрик”

На кадрах, які були опубліковані посольством в Facebook, колектив виконує пісню в будівлі, яке дуже схоже на термінал аеропорту.

До речі, відому на весь світ пісню “Щедрик” (вона ж “Колядка дзвонів”) створив український композитор Микола Леонтович в 20 столітті.

Вперше пісню “Щедрик” виконав хор Київського університету у 1916 році, коли композитор працював у Києві і керував хоровими колективами.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Onuka “Carrol of the bells” / «Щедрик»

Geplaatst door Embassy of Ukraine in the Kingdom of Belgium op Zondag 6 januari 2019

Нагадаємо, Святвечір 6 січня: чого категорично не можна робити

Щороку 6 січня православний світ відзначає Різдвяний святвечір, який завершив 40-денний Різдвяний (Пилипів) піст. У цей день проводяться головні приготування до православного Різдва (7 січня). Докладно про заборони і прикмети свята читайте в нашому матеріалі.

Святвечір 2019: головні заборони і прикмети свята

В Різдвяний святвечір православні зобов'язані відвідати богослужіння в церкві. З самого ранку господині прибирають у будинку, після чого приступають до приготування святкової вечері. Як відомо, до столу подають 12 пісних страв. В першу чергу куштує кутю, після чого приступають до всіх страв на столі.

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Різдво Христове: найсильніші молитви для залучення удачі і фінансів

Різдво Христове – особливий день в житті християн. Прийнято не тільки ходити в церкву, але і ставити свічки за благополуччя близьких і, звичайно ж, молитися. Вважається, що в цей день молитви володіють неймовірною силою і той, хто дійсно потребує, отримає допомогу вищих сил.

ТакожЗнай.uа" писав про те, що Богоявлення 6 січня: як католики відзначають світле свято

6 січня католики відзначають Богоявлення, яке ставиться нарівні з Великоднем і П'ятидесятницею і є найдавнішим християнським святом. Присвячений він народженню Ісуса Христа і подій, супроводжувати йому.