У мережі опублікували кадри того, як президент Росії Володимир Путін торкався до неповнолітньої дівчинки.
Інцидент трапився перед тим, як очільник країни-агресора сідав в машину президентського кортежу. Дівчина не встигла з ним сфотографуватися, тому розплакалася.
За словами очевидців, Путін запитав її: "Чого ти плачеш?". Він вийшов з автомобіля та обняв її. Псля цього президент РФ зробив з нею фото.
Відео цього моменту опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі Twitter журналіст кремлівського пулу Дмитро Смирнов.
Людей обурило таке ставлення Володимира Путіна. Вони стверджують, що краще б він справді чимось допоміг громадянам, а не просто обійняв. Путіна також звинуватили в тому, що він використовує дітей для свого піару.

"Піар з дітьми - невід'ємна частина розкладу Президента на тлі падіння рейтингів. Щоб надовго зберегти владу цієї верхівки необхідно більше піаритися. Наші люди це люблять і голосують серцем", - написав Андрій Михайлов.

"Блін, я то думаю чого народ по всій Росії плаче? Я думав, що від життєвих труднощів, а ні. Він селфі не зробив з Путіним", - додав користувач соцмережі Петро Бабик.

"Нехай жене своїх піарників! Вони його зовсім дурнем виставляють, фантазії немає, сюжети інших зірок тирять. Не президент великої країни, а паяц", - йдеться в коментарі Галини Анмади.

Нагадаємо, що Путін змінив біографію після провалу російських шпигунів: тепер він - артилерист.

Раніше "Знай.uа" повідомляв, що Путін готує захоплення України: озвучені фатальні дати, відриватиме по шматочку. Російська агресія продовжиться у 2019 році на території України.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Також портал "Знай.uа" писав, що українських моряків, які були підло захоплені співробітниками ФСБ в листопаді, підтримали московські активісти.