Кремль грає в технологічну гру з Україною перед виборами президента. До неї він хоче долучити не лише полонених моряків, а й інших політв'язнів. Про це в ефірі каналу 1+1 повідомив міністр закордонних справ України Павло Клімкін.

Питання звільнення захоплених українських моряків для Кремля – це технологічна гра на тлі майбутніх виборів в Україні. До неї Кремль захоче задіяти не лише моряків, але й інших незаконно ув'язнених українців.

Про це голова МЗС України Павло Клімкін повідомив в ефірі 1+1.

Міністр наголосив, що цим питанням Росія скористається напередодні виборів у березні цього року.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще

"Всі наші друзі і партнери, які розмовляли і з російським президентом, і з усіма, кажуть: у нас дуже чітке почуття всередині, що вони будуть грати на вибори", - вважає Клімкін.

Глава відомства наголошує, що це не означає неможливість звільнення моряків до виборів. Міністр впевнений, що Кремль буде грати в технологічну передвибочу гру. За словами Клімкіна, це стосується не тільки моряків, але й інших політичних в'язнів.

Тим не менш, міністр висловив сподівання, що українських моряків вдасться визволити вже найближчим часом.

"Я дуже сподіваюсь. Ми на це працюємо, намагаємося допомогти", – заявив він.

Також очільник МЗС зазначає, що українським дипломатам вдалося встановити офіційні і неофіційні контакти з російською стороною.

Нагадаємо, У Путіна розкрили плани по захопленню світу на 2019 рік: творчість душевнохворих

В Російської Федерації "зізналися", які території хотіли б захопити в 2019 році. Про це стало зрозуміло із допису на сторінці “Мзс Роисси” в Twitter.

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Людмила Путіна зважилась розкрити правду про сімейне життя з тираном: пройшла всі кола пекла, це звір.

Екс-дружина президента РФ збентежила нейомвірними подробицями сімейного життя з Путіним та зізналася, що він був страшенним тираном і жорстоко знущався над нею.

Також Знай.uа" писав про те, що американський бойовий корабель увійшов до Чорного моря: Путіну лоскочуть нерви.

Судно, до якого прикута увага, виявився десантний корабель 6-го флоту ВМС США USS FortMcHenry (LSD 43). Про це йдеться на сайті американських морських сил в Європі і Африці (NAVEUR-NAVAF).