Екс-дружина Президента РФ Людмила Путіна уперше розкрила подробиці життя з "хазяїном" Кремля.

Про це пише Рoliteka.

У повідомленні йдеться, що Людмила Путіна пояснила, чому розлучилася з Володимиром Путіним.

Екс-дружина президента РФ шокувала подробицями сімейного життя з Путіним та зізналася, що він був страшенним тираном і жорстоко знущався над нею.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"Заміж я виходила за бравого офіцера-розвідника, але чим ближчими ми ставали, тим ясніше я розуміла, що майже все, за що я його полюбила – удаване. Він був жорстокою людиною, можна навіть назвати його "тираном". Він ніколи не рахувався зі мною, просто не помічав мого існування. Я була потрібна йому тільки для довідки про склад сім’ї та як мати для його дітей. Мені важко про це говорити, але він бив мене, принижував, знущався наді мною. Життя з Володимиром було тортурами", – заявила вона.

Людмила, каже, що багато разів намагалася подати на розлучення, але щоб змусити її замовкнути, однак Путін не хотів шкодити своїй репутації. Щоб змусити дружину замовкнути, він здав її до психіатричної клініки.

"Я пройшла через усі кола пекла… Наркотики, психотропні речовини, знущання. На довгий час мене замикали в ізоляторі і я довго не бачила сонячного світла, не бачила людей. Все ще згадую це з жахом. З молодої і впевненої в собі жінки я перетворилася в тінь, воля моя була зламана, я погодилася на всі умови, тільки щоб вийти звідти", – заявила вона.

Нагадаємо, російський політик Альфред Кох поділився своєю думкою щодо магнітогорської трагедії в РФ. Він переконаний, що російський президент Володимир Путін ще ніколи так не ризикував, передає "Inforesist".

Володимир Путін
Володимир Путін

Як повідомляв раніше Знай.ua, у Путіна прокоментували можливість передачі Курильських островів Японії у обмін підписання мирного договору.

Рейтинги Путіна падають
Рейтинги Путіна падають

Відповідну заяву зробив прес-секретар президента РФ Володимира Путіна Дмитро Пєсков.

"За ці дні ми з вами бачили дуже велику кількість різних міркувань, політологічних домислів про те, що, мовляв, вже якась сепаратна угода про передачу островів і так далі. Це не так", – зазначив він.

Також Знай.ua писав про те, що російський президент Володимир Путін і прем'єр-міністр Японії Сіндзо Абе зустрілися в Сінгапурі, де домовилися працювати над мирною угодою на основі декларації 1956 року.