Російська гімнастка, олімпійська чемпіонка Аліна Кабаєва кардинально змінила зовнішність. Спортсменка, яка за чутками є коханкою президента РФ Володимира Путіна, буквально шокувала гостей щорічного московського фестивалю "Аліна".

Її прихильники стверджують, що за останній час Кабаєва значно схудла, що підкреслила довга напівпрозора сукня. Не залишилися байдужими й чоловіки – помітив зміни й телеведучий Дмитро Губернієв, який запросив спортсменку за лаштунки заходу.

"Захоплений та підкорений", - прокоментував він.

Слід відзначити, що зв'язки із Путіним Кабаєвій почали приписувати одразу після того, як російський президент розлучився зі своєю дружиною Людмилою.

Колишня обраниця кремлівського лідера неодноразово підкреслювала, що у новоспеченої пари "немає шансів, адже вони несумісні". Існувала версія й про спільних дітей, але сама олімпійська чемпіонка відхрещувалася від цих чуток.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Путін став на захист Асада, стверджуючи, що він не несе відповідальності за трагедію в Ідлібі.