В Російської Федерації "зізналися", які території хотіли б захопити в 2019 році. Про це стало зрозуміло із допису на сторінці “Мзс Роисси” в Twitter.

Так, напис на російському календарі на цей рік свідчить: “УФСБ Росії по р. Вашингтону і Колумбійському автономного округу”.

“Вологі мрії душевнохворих”, “Я б тільки за саморіз, закручений у двері, руки відірвав. Однак це рівень інтелекту позначає відмінно”, “Творчість душевнохворих…”, “Їм все мало бардаку, злиднів, болю і страждань людей на своїй території. Як же їм хочеться весь світ перетворити на смітник…”, “П'ють”, “Орки”, "Санітарів терміново" – пишуть в інтернеті.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, Путіна поранено: Пєсков розкрив перші подробиці. Президента Росії Володимира Путіна знову потролили користувачі.

Цього разу його обсміяли з невідомого поранення, яке він засвітив на публіці. Про травму Путіна стало ясно, коли він відвідав Спасо-Преображенський собор у Санкт-Петербурзі на Різдво.

Дмитро Пєсков, прес-секретар Путіна сказав, що Путін порізався, але більше ніяких деталей не розкрив.

Він пояснює, що в Росії на даний момент зростає невдоволення владою, а суспільство починає усвідомлювати, що Путін і його люди нездатні "проводити скільки-небудь адекватну політику, керувати економікою".

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Людмила Путіна зважилась розкрити правду про сімейне життя з тираном: пройшла всі кола пекла, це звір.

Екс-дружина президента РФ збентежила нейомвірними подробицями сімейного життя з Путіним та зізналася, що він був страшенним тираном і жорстоко знущався над нею.

Також Знай.uа" писав про те, що американський бойовий корабель увійшов до Чорного моря: Путіну лоскочуть нерви.

Судно, до якого прикута увага, виявився десантний корабель 6-го флоту ВМС США USS FortMcHenry (LSD 43). Про це йдеться на сайті американських морських сил в Європі і Африці (NAVEUR-NAVAF).