Експерт пояснила популярність шоумена Володимира Зеленського у якості кандидати у президенти України.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Відповідними висновками поділилася директор аналітичного Фонду "Демократичні ініціативи" імені Ілька Кучеріва Ірина Бекешкіна, передають ЗМІ.

Експерт зазначає, що люди розчарувалися в політиках. Тому багато хто готовий голосувати за фронтмена Володимира Зеленського.

"Це певна реакція - та хоч би Зеленський, тільки б не ви. Це певною мірою голосування проти всіх", - сказала вона.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

При цьому вона зазначила, що коли говорять про нібито нових людей в політиці, натомість пропонуються "добре розкручені люди".

За її словами, популярності Зеленського в ролі політика дуже допоміг серіал "Слуга народу".

Нагадаємо, кандидат у президенти Володимир Зеленський закликав своїх потенційних виборців разом скласти передвиборчу програму.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Відповідний ролик шоумен оприлюднив 8 січня. Користувачі соцмереж охоче погодилися йому допомогти, пропонували ідеї, ділились основними, на їхню думку, проблемами в країні. Найпопулярніші коментарі зібрав Радіо.Свобода.

Як повідомляв раніше Знай.ua, Володимир Зеленський, який нещодавно вирішив балотуватися в президенти країни, закликав українців приєднуватися до складання його передвиборчої програми.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Про це "смішний кандидат" заявив на своїх офіційних сторінках у соціальних мережах.

"Мені здається, старі політики живуть простим дуже принципом: ні в кого нічого не запитали, багато пообіцяли, нічого не зробили", - вважає Зеленський.

Володимир Зеленський процитував різноманітні пункти програм попередніх кандадатів в президенти і поставив риторичне запитання, чи хоч один із них вдалося втілити в реальність. Натомість Зеленський заявив, що кожен українець зможе долучитися до написання його передвиборчої програми.

Також Знай.ua писав про те, що українці перебувають у стані ошуканих очікувань від політиків, щоб вивести суспільство зі зневіри і напруги, потрібні нові обличчя у вищих ешелонах влади.