Якщо ви тільки встигли повернутися із зимових свят до роботи, не сумнівайтеся, деякі політики та чиновники відпочили значно краще. Особливо ті, котрі мало не щодня говорять про те, що нам із вами варто "менше їсти", "менше витрачати" і тому подібне.

Так, мова піде саме про скандально відомого міністра соціальної політики Андрія Реву.

Нещодавно він прилетів додому з Ізраїлю, і, до речі, помітно змінився: похизувався засмагою, дещо схуд і навіть помолодшав, як пише у своєму Facebook юрист, блогер Михайло Шнайдер:

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом
Показати ще

"Андрій Олексійович відпочив. Тепле курортне повітря і цілюща морська вода, явно пішли йому на користь. Тиждень відпочинку на землі обітованої, творить справжні дива. Але на жаль, ці самі дива доступні далеко не всім українцям. Адже за такий шикарний відпочинок, міністр заплатив .... більше 170 тисяч гривень. Тільки вдумайтеся в цю цифру. За сім днів відпочинку, він витратив стільки, скільки простий пенсіонер не отримає і за десять років. Просто фантастика. За межею розуміння і здорового глузду. Все це відбувається з нашої мовчазної згоди. Ми мовчимо ... значить нас все влаштовує ...", - підсумував Шнайдер.

До слова, сам Рева свою відпустку поки не коментував. Втім, почекаємо ще кілька місяців – у декларації все буде вказано, якщо звісно, міністр не "забуде".

Дивіться: Андрій Рева живе на орендованій квартирі та зізнався, чому погладшав на посаді міністра

Нагадаємо, українцям показали зворотній бік Томосу про автокефалію. Як повідомляв "Знай.ua", блогер порівняв Україну з Європою на прикладі жінок-політиків. Також "Знай.ua" , Зеленський вибачився перед українцями.