Чинний глава України Петро Порошенко звернувся до своїх майбутніх опонентів на президентських виборах-2019.

Петро Порошенко
Петро Порошенко

Відповідна заява була оприлюднена на сторінці президента у Facebook.

Порошенко звернувся з проханням до інших політичних сил і кандидатів в президенти власним прикладом продемонструвати "високу якість виборчого процесу".

вибори в Україні
вибори в Україні

Популярні новини зараз
Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн Українці ломляться у ТЦК перед ухваленням нового закону про мобілізацію: але добровольцями "майже не пахне" Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу
Показати ще

"Висока якість виборчого процесу - візитна картка нової України. У 2014 році ми разом встановили гідний стандарт вільного і чесного волевиявлення. Закликаю всі політичні сили та кандидатів на вищий державний пост засвідчити це своїм прикладом", - написав він.

Окрім того президент переконаний, що необхідно забезпечити необхідне спостереження за президентською кампанією з боку всіх визнаних міжнародних організацій.

"З моєї точки зору, міжнародне спостереження за виборчими перегонами - це наша додаткова гарантія чистоти демократичних процедур і змагальності виборчого процесу, а також стримуючий фактор проти зовнішнього втручання", - резюмував Порошенко.

Петро Порошенко
Петро Порошенко

Нагадаємо, практично одразу після випуску ролику, де гуморист Володимир Зеленський обіцяє балотуватися в президенти України, активізуватися люди, які підтримують чинного гаранта.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Втім, у цій "армії" окрім прихильників було й чимало тих, кому платили гроші за правильні слова у мережі.

Про це на сторінці у Facebook пише юрист, блогер Михайло Шнайдер.

Як повідомляв раніше Знай.ua, знаменитий український артист Володимир Зеленський звернувся до українців з відеозверненням в якому вибачився за тимчасове падіння сайту після хакерської атаки.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Відповідне відео він виклав на власній сторінці в Instagram.

Зокрема, Зеленський розповів, що після запуску сайту фактично одразу ж відбулась хакерська атака, через яку він був деякий час недоступний. У відео він приніс прихильникам вибачення за дані незручності.

Також Знай.ua писав про те, що шоумен і продюсер Володимир Зеленський після заяви про рішення балотуватися в президенти України оголосив про те, що набирає людей у свою команду.