Знаменитий український артист Володимир Зеленський звернувся до українців з відеозверненням в якому вибачився за тимчасове падіння сайту після хакерської атаки.

Відповідне відео він виклав на власній сторінці в Instagram.

Зокрема, Зеленський розповів, що після запуску сайту фактично одразу ж відбулась хакерська атака, через яку він був деякий час недоступний. У відео він приніс прихильникам вибачення за дані незручності.

Дивіться: Зеленський звернувся до українців

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

У коментарях прихильники вкотре поділились на два ворогуючі табори.

"Топимо за Вас Володимир! Тільки в перед! Тільки до перемоги!, Пенсіонери за тебе, не розачеруй їх, Володимир, із задоволенням подивилася Ваше інтерв'ю з Гордоном. З'явилася надія знову, що є дійсно гідний кандидат на пост президента. Я і моя сім'я будемо голосувати за Вас! Віримо в Вас і в світле майбутнє України!", - написали прихильники.

Разом з тим варто відзначити, що у ніч з 31 грудня на 1 січня артист 95 кварталу Володимир Зеленський у новорічному привітанні повідомив, що буде балотуватися в президенти України. Така заява викликала тисячі позитивних і негативних реакцій, пише Інформатор.

Ця новина приголомшила не тільки звичайних людей, але і політиків, зірок. Найяскравіші реакції представників влади та шоу-бізнесу Instagram і Facebook.

Крім того варто відзначити, що практично одразу після випуску ролику, де гуморист Володимир Зеленський обіцяє балотуватися в президенти України, активізуватися люди, які підтримують чинного гаранта. Втім, у цій "армії" окрім прихильників було й чимало тих, кому платили гроші за правильні слова у мережі.

"Сотні бійців "Шоколадного фронту" були підняті по тривозі. Два дні поспіль, хлопці без сну і відпочинку стукають по клавіатурі, набираючи гнівні пости і коментарі. Тисячі публікацій розлетілися по мережі. І все з одним посилом - актор, шоумен і "клоун" не може бути політиком, а тим більше Президентом. А я хочу розвінчати цей міф, створений в одному з непримітних кабінетів, на вулиці Банковій. Ось лише невелика частина успішних людей зі світу кіно, мистецтва та шоу-бізнесу, які проявили себе в політиці", - зазначив блогер Михайло Шнайдер.

Нагадаємо, політолог розкрив головні переваги Зеленського на виборах.

Як повідомляв "Знай.ua", що відомо про можливу "першу леді", дружину Зеленського.

Також "Знай.ua" писав, що більше 130 тисяч українців за добу зарєєструвалися на сайті Зеленського.

Володимир Зеленський: Я іду в Президенти України!