Лідер "Радикальної партії" визнав помилки у виборі соратників.

Про це Олег Ляшко заявив в інтерв'ю кореспонденту Цензор.Нет. У відповідь на питання про депутатів, які залишили фракцію "Радикальної партії" або виключених з неї, політик згадав Христа.

Олег Ляшко
Олег Ляшко

"Якщо міркувати таким чином, то і в Ісуса Христа були проблеми з підбором команди; давайте згадаємо Юду Іскаріотського", - сказав Ляшко.

"Я жива людина, я теж маю право на помилки, і я роблю ці помилки. Я не народився лідером фракції", - заявив кандидат у президенти.

Олег Ляшко
Олег Ляшко

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

При цьому Ляшко не погодився з тим, що теперішні члени фракції, весь час стоять під час публічних виступів у нього за спиною, нагадують загін піонерів з вожатим. Супроводжуючих його всюди депутатів лідер РПЛ назвав самодостатніми.

Олег Ляшко
Олег Ляшко

"Це достойні люди, це залізна команда, і це люди, кожен з яких - самодостатній, кожен вартий, робить команду сильнішою... Якщо вам літні люди нагадують піонерів - супер, значить, вони чудово виглядають", - сказав Ляшко.

Раніше повідомлялося, що з народним депутатом України Олегом Ляшком стався казус в ефірі телеканалу Newsone. Одіозний політик в черговий раз вирішив показати свої вокальні дані, виконавши свою улюблену "Червону руту".

Виводячи приспів, Олег Валерійович заспівав "Ти в мене єдиний". Помітивши конфуз, він поспішив виправитися, моментально переспів "Ти у мене єдина", не применув згадати свою дружину Росіту при цьому і присвятивши їй пісню.

"Росіта, це для тебе. Скоро буду вдома", - сказав Ляшко.

Тим не менш, слово - не горобець, а спів про єдиному Ляшко вже гуляє в інтернеті.

Раніше повідомлялося, що скандальний лідер радикалів Олег Ляшко "покаявся" у прямому ефірі підтримку санкцій проти проросійських телеканалів NewsOne і 112-го.

Нардеп вибачився перед глядачами і колективами NewsOne і 112-го каналу за те, що його команда підтримала введення санкцій проти цих телеканалів.

Ляшко заявив, що на NewsOne та 112-ї навішали "ярлики". А своїм рішення голосувати він, мовляв, "зіграв на руку Порошенка".

Нагадаємо, бидло-чиновник побив пенсіонерів, нахабство перетнуло всі межі: відео епічної бійки.

Як повідомляв Знай.uа, Шуфрич отримав в голову: у Раді голосували за перейменування церкви.

Знай.uа писав, бабуся молилася на Ляшка на Житомирщині.