Глава Кремля Володимир Путін вчергове оконфузився через ведення своєї "глобальної політики".

Приводом для насміхань стала його телефонна розмова з канцлером Німеччини Ангелою Меркель. Про хід переговорів відзвітував пропагандист Дмитро Смирнов, який називає себе "журналістом кремлівського пулу", politeka.net.

"Путін поговорив з Меркель про Сирію, включаючи питання формування Конституційного комітету. А про Україну не поговорив", - процитував він російського президента.

У свою чергу, аудиторія різко відреагувала на такий допис пропагандиста, зазначаючи, що Путіну варто зайнятися власними проблемами і відстати від України.

Популярні новини зараз
Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

"Так од**ись ти від України, в своєму лайні розберися", "Людина, для якого далекі араби важливіше мільйонів росіян у себе під боком, не має морального права залишатися лідером держави", "Ви шо, Сирія набагато важливіше", "Перекладаю з дипломатичного: Чи не поговорила, тому що нема про що. Все сказано. Забирайтеся з України - потім будуть розмови", "Точніше так. Меркель поговорила з Путіним про Сирію, щоб старий не розплакався, що з ним ніхто не дружить, а про Україну не поговорила, тому що з цього питання йому вже все сказали. Хай подякує, що про Сирію ще розмовляють", - пишуть вони в коментарях під постом Смирнова.

Нагадаємо, Кремлівська "верхівка" активно критикує українську владу із наближенням виборів у нашій державі. Що ж відбувається у північних сусідів насправді та як до цього ставитися нещодавно пояснив відомий російський політолог Андрій Піонтковський.

Він, до речі, єдиний, хто не соромиться себе відкрито називати "громадянином держави-агресора".

к повідомляв "Знай.ua", журналіст показав основні невиконані обіцянки Порошенка часів Майдану.

Також "Знай.ua" писав, у мережу злили скандальний ролик із Путіним.