Перший президент України Леонід Кравчук сказав, що Україні необхідно сісти за стіл переговорів з Росією для того, щоб вирішити питання війни на Донбасі, передає видання Главком. Він також додав, що окупована територія Донбасу повернеться до української влади, оскільки Путіну вона не потрібна. Також перший президент України зауважив, що Путін заявив, що "з Порошенко не збирається обговорювати ніякі питання". Дане інтерв'ю опублікувала газета "Факти".

«Зруйнований Донбас Росія поверне, бо він їй не потрібен. Але питання деокупації Донбасу і Криму не можна розглядати разом. До тих пір, поки не сядемо за стіл з Кремлем, нічого не буде. Інші нам будуть допомагати, сприяти, але вирішити цю проблему повинні ми з Росією. Звичайно ж, з пресингом Заходу », - сказав Кравчук.

Нагадаємо, раніше Путін зганьбився на переговорах з Меркель: Росіяни хочуть списати старигана.

Навіть віддані шанувальники "батька нації" починають його критикувати.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Глава Кремля Володимир Путин вкотре осоромився за ведення своєї "глобальної політики".

Приводом для глузувань стала його телефонну розмову з канцлером Німеччини Ангелою Меркель. Про хід переговорів відзвітував пропагандист Дмитро Смирнов, який називає себе журналістом кремлівського пулу", передає politeka.net.

"Путін поговорив з Меркель про Сирії, включаючи питання формування Конституційного комітету. А про Україну не поговорив", - процитував він російського президента.

"Так від ** ись ти України, у своєму лайні розберися", "Людина, для якого далекі араби важливіше мільйонів росіян у себе під боком, не має морального права залишатися лідером держави", "Ви що, Сирія набагато важливіше", "Перекладаю з дипломатичного: не поговорила, тому що не про що. Все сказано. Забирайтесь з України - потім будуть розмови" ,"Точніше так. Меркель поговорила з Путіним про Сирії, щоб старий не розплакався, що з ним ніхто не дружить, а про Україну не поговорила, так як з цього питання йому вже все сказали. Хай скаже спасибі, що про Сирії кажуть", - пишуть вони в коментарях під постом Смирнова.

Нагадаємо, Кремлівська "верхівка" активно критикує українську владу з наближенням виборів в нашій державі. Що ж відбувається в північних сусідів насправді і як до цього ставитися нещодавно пояснив відомий російський політолог Андрій Піонтковський.

Як повідомляв "Знай.uа" журналіст показал основні невиконані обіцянки Порошенка часів Майдану.

"Знай.uа" писав, мережа злили скандальний ролик з Путіним.