У житті чоловіка дружина відіграє неабияку роль, хоч як би це не заперечували представники сильної статі. Вчасно направити у потрібне русло, мотивувати і дати поштовх можуть тільки другі половинки. На кому ж одружуються ті, кого ми мало не щодня бачимо в ефірі каналу "Рада", українські депутати?

Марічка Падалко, дружина Єгора Соболєва

В її житті все склалося найкращим чином – успішна в роботі, чоловік кохає, діти живуть у квартирі в центрі Києва. Марічка – дружина Єгора Соболєва, у минулому журналіста, а нині депутата. Познайомилася пара на пікніку, куди кожен прийшов не один. Обидва на той момент були в шлюбі. Зараз вони виховують двох дочок і сина.

"Мене часто запитують про мою фізичну форму. Так от, це не генетика, це антигенетика. У мене мама і бабуся схильні до повноти. А зараз я стрункіша, ніж була в 20 років. Це дається мені ціною серйозних обмежень", - зізнавалася ведуча.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Астролог побачив у травні "лихо" для України Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Наталія Московець, дружина Семена Семенченка

Дружина командира батальйону "Донбас", а нині нардепа Семена Семенченка, дуже не публічна людина. Уродженка Макіївки, вона до війни жила разом із чоловіком в Донецьку, там займалася дрібним бізнесом. З 2014 року переїхали жити до столиці.

Наталі потрібно було боротися за свою родину і забезпечити надійний тил, поки чоловік був відсутній через поїздки в зону АТО. Зараз вона виховує трьох синів, займається благодійністю, випускає газету батальйону “Донбас”, працює з дітьми переселенців.

Валерія Мураєва, дружина нардепа Євгена Мураєва

Валерія не любить розповідати про себе і намагається уникати публічності. Про неї відомо тільки те, що вона очолює комісію з питань молодіжної політики, спорту та туризму в Харківській обласній раді. Після того, як її чоловік став нардепом, Валерія також очолює канал , який купив Євген. У них двоє синів – Михайло і Ігор. Зі слів Валерії, шлюб їх міцний і щасливий.

Росіта Ляшко, дружина Олега Ляшка

Про неї складали чимало легенд і жартів, а обранець Росіти – справді особа не без почуття гумору, хоча воно подобається не всім (згадати хоча б гучне караоке у спідній білизні та пародію на Шуфутинського).

Росіта народилася в Дніпропетровську, в сім’ї військового. Прабабуся була іспанкою, саме на честь неї Росіта отримала незвичайне ім’я. За освітою вона бібліограф суспільно-політичної літератури, але за фахом не працює. На даний момент вона керує івент-компанією. Познайомилася з Олегом жінка в 1998 році. Пара почала з часом зустрічатися, а потім і жити разом. У 2002 році у них народилася донька Владислава.

Анна Мартиненко, дружина Миколи Мартиненка

Третя дружина Миколи Мартиненка часто показується на публіці, відома світська левиця і любителька дорогих автомобілів, кілька років присвячує себе керівництву СПА-салоном Modi Beauty Centre в модному житловому комплексі в центрі столиці. Анна стежить за собою і допомагаємо українським жінкам бути красивими.

Юліана Дементьєва, дружина В’ячеслава Константиновського

Після розлучення з художницею Оксаною , відомий бізнесмен В’ячеслав Константиновський одружився знову. Молоду і красиву дружину Юліану, він показав публіці в 2010 році. Вона працювала в Парижі, два сезони поспіль укладала ексклюзивні контракти з французьким модним Домом, відкривала і закривала його покази, а також стала обличчям колекції аксесуарів Givenchy.

Були також численні шоу Hussein Chalayan, Julien Macdonald, Meadham Kirchhoff, Moncler Gamme Rouge, а ще участь у зйомках для десятків глянцевих видань, включаючи британську та французьку версії Vogue. Наприкінці 2010-го у пари народилася дочка.

Юлія Рибчинська, дружина Євгена Рибчинського

Професійна модель, а нині художник-декоратор, дизайнер і мати трьох дітей. Навчається в одному з католицьких університетів США образотворчому мистецтву та скульптурі. Разом з Євгеном в шлюбі понад 10 років.

Весь вільний час Юлія приділяє родині і дітям. Нерідко отримує подарунки у вигляді віршів від чоловіка, успішно поєднує політичну кар’єру з творчістю. На відміну від чоловіка, Юлія дуже не публічна людина і не любить давати інтерв’ю. Зате багато малює, любить займатися благодійністю і іноді грає для друзів запальні dj-сети.

Дивіться: Як відпочивають діти українських політиків?

Нагадаємо, в анексованому Криму відкрився кінотеатр, власником якого називають ТОВ "Меркурій", підконтрольне Людмилі Янукович, колишній дружині президента України. Як повідомляв "Знай.ua", Зеленський повторить феномен Трампа. Також "Знай.ua", Лещенко зробив скандальну заяву про Порошенка.