Як заявляють соціологи, рейтинг схвалення діяльності президента США Дональда Трампа в січні знизився до 44%. У той же час рейтинг несхвалення глави держави зріс до 56%, про що повідомляє НБН, посилаючись на видання The Hill.

В повідомленні написано: “Згідно з останнім опитуванням видання The Hill і дослідницької компанії HarrisX, в січні рейтинг схвалення американцями діяльності президента США Дональда Трампа склав 44%. У порівнянні з аналогічними показниками минулого місяця він знизився на три пункти, з 47% в грудні, відзначають фахівці”.

Як стверджується, опитування проводилося в період часу з 8 по 11 січня, оскільки в цей проміжок стартував 21 день зупинки роботи федерального уряду Америки. Також це сталося на закінчення тижня, коли сотні тисяч державних службовців не отримали свою першу зарплату в цьому році з причини шатдауна.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що в Америці розробляють проект введення нових санкцій щодо компаній, які будують Північний потік-2. У разі, якщо їх затвердять, то будівництво газопроводу по дну Балтійського моря під загрозою. Як повідомляється, у будівництві беруть участь 627 компаній, причому деякі працюють в дуже вузькому сегменті. Через санкцій вони можуть припинити роботу і тоді весь проект може зірватися.

Як повідомляв портал "Знай.uа": поточний шатдаун в США є найдовшим в історії США і побив попередній рекорд Білла Клінтона, встановлений у 1995-96 роках. Його причина – відмова Дональда Трампа від підписання бюджету, в який не включені кошти на будівництво стіни на мексиканському кордоні. Ціна питання – 5.7 мільярдів доларів.

Також "Знай.uа" писав, що гучне будівництво стіни з Мексикою, що є частиною передвиборної програми Трампа, супроводжується гучним скандалом. Як стало відомо, випробування Міністерства внутрішньої безпеки США перевірили стійки металевого типу стіни і прийшли до висновку, що їх можна перепиляти, навіть без використання важкої техніки. Військові з прикордонним патрулем легко проникли через стіну за допомогою звичайних ручних інструментів.