У мережі розгорілися справжні словесні баталії через нове фото лідерки "Батьківщини" Юлії Тимошенко, яка збирається брати участь у виборах на пост глави держави.

Юлія Тимошенко
Юлія Тимошенко

Відповідне фото Юлія Тимошенко оприлюднила на своїй сторінці в Facebook, за що одразу ж "нарвалася" на порівняння із російською балериною Анастасією Волочковою.

На фото Тимошенко задумливо визирає з вікна. Українці відзначають, що тут вона не схожа на себе звичайну, це якийсь зовсім інший образ, а тому вона викликала бурхливу реакцію в соцмережах.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Так, зокрема Євген Хурсін зазначив схожість нового образу Юлії Тимошенко з російською балериною Анастасією Волочковою. Підписники його масово підтримали, заявивши, що Волочкова і Тимошенко - "як дві сестри". Ну а найбільш популярним питанням стало, чи зможе кандидат у президенти так само сідати на шпагат, як балерина.

Українці припускають, що з вікна Юлія Тимошенко побачила Порошенко з Томос, чим і пояснюється її задумливий погляд. Інші користувачі Facebook відзначили, що, можливо, кандидат в президенти побачила декабристів, які вийшли на Сенатську площу або напис на асфальті під вікном.

Нагадаємо, офіційна передача Томосу про автокефалію Святішій Церкві України – це саме та подія, яка визначає історію нації на багато років вперед.

Томос для України
Томос для України

Про це написала Юлія Тимошенко на своїй сторінці у Facebook, вітаючи всіх українців із цим великим днем, передає "Батьківщина".

“Дуже символічно і добре, що ми отримали Томос саме сьогодні – 6 січня, у Святий вечір, напередодні Різдва Христового. Подібний символізм має надихати нас на успіхи і перемоги”,- відзначила Юлія Тимошенко.

Як повідомляв раніше Знай.ua, український політтехнолог Валентин Войтков висловив власну думку щодо дійсних рейтингів кандидатів у президента України, вибори якого відбудуться за лічені місяці.

Також Знай.ua писав про те, що на президентських виборах в Україні перемогу може здобути кілька кандидатів - лідер "Батьківщини" Юлія Тимошенко, актор Володимир Зеленський і нардеп від "Опозиційної платформи – За життя" Юрій Бойко.