У Верховній Раді заблокували коридори - нардепів про це не попередили.

Про це народний депутат Віталій Купрій повідомив на своїй сторінці в Facebook.

Незвичайний інцидент в будівлі українського парламенту стався вдень у четвер, 17 січня. В Комітетах Верховної Ради з невідомих причин заблокували коридори.

Відео з моментом блокування розмістив нардеп Віталій Купрій. Він підкреслив, що бачить таке вперше.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

"У комітетах Верховної Ради спрацювала сигналізація або була терористична загроза. Перший раз я побачив як блокуються, а потім розблоковуються коридори" - написав Купрій в соціальній мережі.

У Комітетах Верховної Ради спрацювала сигналізація або була терористична загроза. Перший раз я побачив як блокуються, а потім розблоковуються коридори. Мабуть тренувались

Geplaatst door Віталій Купрій op Donderdag 17 januari 2019

Сьогодні в Раді був насичений день. Нагадаємо, раніше повідомлялося, що інцидент стався з нардепом Юрієм Шухевичем. йому стало погано під час пленарного засідання парламенту. 85-річному народному обранцю викликали швидку допомогу. Шухевич з допомогою лікарів самостійно дістався до машини медиків. Його госпіталізували.

"У Юрія Шухевича впав тиск. Ми викликали швидку і відвезли його в лікарню для обстеження. Зараз він нормально себе почуває", - повідомив його помічник Василь Анпасов.

Як повідомляв портал "Знай.uа" раніше в парламенті України відбулася гостра перепалка між нардепами. Спікер українського парламенту Андрій Парубій назвав одного з лідерів "Опозиційного блоку" Вадима Новинского жорстким лайкою. Відомо, що інцидент стався під час розгляду законопроекту №4128-д про підпорядкованість релігійних громад.

Вадим Новинський, який виступав проти ухвалення законопроекту, підійшов до президії і зажадав від Парубія зняти проект з розгляду.

"Відійди від мене! Нечисть, відійди від мене!" - відповів йому спікер Верховної Ради і продовжив процедуру.

У четвер, 17 січня, Верховна Рада прийняла важливий закон для новоствореної української автокефальної православної церкви.

був прийнятий законопроект № 4128-д, яким прописується процедура зміни підпорядкованості релігійних громад. За його прийняття проголосували 229 народних депутатів.