Кандидат у президенти України Володимир Зеленський розповів, що у грудні 2018 року зустрічався з Петром Порошенком.

Про це він розповів у власному інтерв'ю.

Комік розповів, що під час зустрічі чинний президент України запитав у нього, чи буде він балотуватись на пост глави держави.

У свою чергу Зеленський відповів Порошенку, що думає про таку можливість.

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

"Ну а що я повинен був сказати? Це правда, я думаю… Він (Порошенко) пояснив складну ситуацію в країні, що він старається. А ви, мовляв, так жартуєте (про нього – УП), а я стараюся", - говорить Зеленський.

Крім того шоумен розповів, що президент також запитав про нищівну критику "Кварталу 95", який очолює шоумен. За словами коміка президенту не сподобались концерти гумористів, де нещадно висміюють політичну еліту.

"Це ж гумор, який відображає суспільство. Гумор – це така легка форма будь-якому керівнику країни дати зрозуміти де він живе і в якій ситуації. Мені здається, що так завжди було", - зазначив гуморист.

Разом з тим варто відзначити, що проти гумориста Студії "Квартал 95" та кандидата у президенти України Володимира Зеленського вже запустили "анти-кампанію". І роблять це у стилі колишньої влади – агітацією на місцях, у невеликих селищах та районних центрах.

Відповідний зразок нещодавно опинився в руках відомого українського юриста Михайла Шнайдера. Звичайна на перший погляд газета, для середньої ланки. Тільки от матеріал там явно нагадує про "нещирі наміри", запевняє експерт:

"Просто фантастика. Ось таке "диво" прислали з Чернігова. Чорнуху на Зеленського, вже почали розміщувати в місцевих газетах. Останній раз, я таке бачив років 20 тому, за часів Кучми. Тоді "газетний компромат" в перемішку з адмінресурсом, творив справжні дива. Ну а зараз це виглядає просто смішно. На Банковій дійсно знатно пригорає. Технологи Петра Олексійовича з переляку забули про Юлію Володимирівну і переключилися на Володю. Вони реально його боятися. І відверто кажучи, небезпідставно. Зеленський сильний як ніколи", - додав Шнайдер.

Нагадаємо, пророцтво про Зеленського з 2016 року.

Як повідомляв "Знай.ua", від Зеленського мало не втекла дружина.

Також "Знай.ua" писав, що одну культову комедію з Зеленським заборонили в Україні, а іншу – в Росії.

Ми працюємо й живемо в Україні: Зеленський відреагував на звинувачення журналістів