Активісту Едему Бекірову, який арештований в окупованому Криму, роблять протипоказані йому уколи.

Про це повідомляє агенство УНН.

"Щоб збити цукор, йому вкололи інсулін. Хоча ми за всі 18 років його хвороби жодного разу не кололи йому інсулін. Вони зробили йому укол, хоча інсулін йому протипоказаний, тому що він буде впливати на серцеві захворювання", - сказала донька ув'язненого Елеонора.

Вона поінформувала, що за час перебування в СІЗО у батька з'явилася ще одна рана на нозі. Також на ранах з'явився гній, що може призвести до зараження крові.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Є проблеми і з ліками, так як всі ліки для хворих в СІЗО мають бути сертифіковані в РФ. Для нового призначення вони повинні провести комплексне обстеження і зібрати консиліум лікарів.

Зараз Бекіров знаходиться в спецблоці СІЗО. Адвокати передали список ліків, які терміново необхідні.

"У нього ж не одне захворювання, а відразу декілька, і всі важкі. Кожна хвороба може призвести до летального результату", - розповіла Бекірова.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в окупованому Криму російські силовики зупинили незаконну кримінальну справу проти кримськотатарського діяча Ісмаїла Рамазанова. Нібито російські силовики визнали, що в діях кримчанина немає складу злочину

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Росії похвалилися "викриттям українського шпигуна", який мав наміру вчинити злочин.

Зокрема, російські силовики відрапортували про затримання працює в Криму "чергового агента СБУ". За словами російських силовиків відразу ж після затримання вони видворили "співробітника СБУ" за межі півострова

"Знай.uа" писав, що уповноважений Верховної Ради з прав людини Людмила Денісова дізналася, в яких умовах зараз знаходиться кримський татарин, інвалід першої групи Едем Бекіров.

Едему Бекірова відвезуть в лікарню для проведення необхідних медичних досліджень, а також нададуть всю необхідну медичну допомогу.