В кінці 2019 року у Росії можуть статися серйозні протести, які призведуть до змін соціальної та політичної обсатновки.

Таку думку висловив професор Московського державного інституту міжнародних відносин Валерій Соловей, повідомляє "Эспрессо".

Наслідком внутрішніх проблем стане те, що російська влада перестане приділяти увагу Донбасу.

"Кінець 2019-початок 2020 року може ознаменуватися серйозними соціальними і політичними змінами, масовими виступами. Для Росії це було б вже дуже серйозно насправді", – переконаний Соловей.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Він прогнозує, що при масових протестах російська влада може застосувати "силовий сценарій". Але він не зможе їх зупинити.

Політична криза в Росії зараз знаходиться в латентній, прихованій фазі. Вона буде супроводжуватися сплесками, спадами, тобто буде розвиватися по синусоїді, як і належить політичним кризам. Але результатом буде перебудова Росії як держави, тобто буде засновано нову Російську республіку, – вважає російський професор.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що нещодавно в мережу потрапило відео з одним з охоронців Дмитра Медведєва, ймовірно, колишнім, який у розмові з іншими охоронцями сказав: "Стоп, хлопці, ви що, ох*їли? Ви навіщо поставили таких рослих його зустрічати. Він маленький. Давайте швидко вирішите нормальних".

Як повідомляв портал "Знай.uа": після відвідування полонених моряків Василя Сороки адвокатом, останній повідомив, що у пораненого хлопця в руці залишилися осколки і вона болить, не гоїться. Крім того, адвокат додав, що чоловікові не дають в камеру телевізор і прокоментував це: "Я його лише привітав, так як вважаю російське телебачення витонченим видом тортур".

Також Знай.uа" писав, що на російському телебаченні відбувся черговий ганебний для путінських пропагандистів випадок. В ефірі однієї з передач виник спір, пов'язаний з Київською Руссю і особистістю Ярослава Мудрого. Ведучий Соловйов заявив, що Ярослав Мудрий ніколи не був українцем, на що Трюхан пояснив недалекій телеведучому, що в часи Київської Русі таких понять, як Україна і тим більше Росія, взагалі не існувало.