Народний депутат від "Опозиційного блоку" Михайло Добкін вразив новою витівкою.

Він написав дуже різкий пост про нині діючого президента України та надання Україні Томосу про автокефалію української церкви. Палкий прихильник "русского мира" написав у Twitter про те, що сьогодні 10 січня. Але далі його занесло, передає politeka.net.

"Десяте січня. Я не рахував, скільки ще цьому упирю залишилося княжити, але впевнений, що точно недовго. Але ось у чому я точно впевнений, так це в тому, що відбувати йому за всі його "витівки" доведеться "довічно"! А за "Томос" ще й через повішення", - написав представник Оппоблока.

Зазначається, що під фразою "упир, який княжить" Добкін мав на увазі Петра Порошенка, а значить він пішов проти свого соратника Геннадія Кернеса, який підтримав чинну владу.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

На такі слова одіозного політика Добкіна активно відреагували користувачі соцмереж.

"Загребло конкретно, напевно синтетика", "Обов'язковою зробити для всіх депутатів, щорічне медичне обстеження і тест контролем на вживання наркотиків!!!", "Класний кокс дістав, ковбасить не по-дитячому", "Братуха підігнав, накрило обох", "На нари", "Палата номер 6", "А томос це хто, він з якої партії?", "Лікарський прогноз, невтішний", "Щось сім'я Добкіних давно вже не в адекваті", - коментують українці слова Михайла Добкіна.

Нагадаємо, відомий блогер Антон Ходза висміяв уявну самовідданість харківського мера Геннадія Кернеса, який заявив ЗМІ, що не збирається претендувати на пост президента на майбутніх виборах в березні-2019 і підтримає чинного президента Петра Порошенка.

Як повідомляв "Знай.ua", Держкіно заборонило популярний фільм з Зеленським.

Також "Знай.ua"писав, Пікалов з "Кварталу 95" закликає врятувати Зеленського.