Гуморист Володимир Зеленський нещодавно зізнався: він не єдиний представник Студії "Квартал 95" із політичними амбіціями – пообіцяв, що незабаром вся Україна дізнається про це прізвище, але поки що триматиме його у таємниці.

"Одна людина хоче. Це буде сюрприз. Але він хоче", - заявив гуморист.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Зеленський відмовився говорити, про кого саме мова, оскільки "людина повинна вирішити сам".

Студія "Квартал 95"
Студія "Квартал 95"

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Це його рішення. Я не можу про це сказати. Мені здається, що це чесно", - сказав шоумен.

Він додав, що хотів би, щоб його в політиці підтримала його команда, зокрема, юристи "Кварталу 95".

Квартал 95
Квартал 95

"Я хотів би, щоб хлопці мене підтримали. У мене сильна юридична команда, з якими я вчився на юридичному факультеті. Ми разом вчилися на паралельних курсах - вони були трохи старший за мене. На економічних факультетах. Вони по 10 років працюють в нашій компанії. 10 років студії "Квартал 95", - сказав Зеленський.

"Слуга народу" (Квартал 95)
"Слуга народу" (Квартал 95)

Такою людиною він назвав Івана Баканова, який зараз керує рухом "Слуга народу":

"Це моя команда, він головний юрист Студії "Квартал 95 ". Ми з ним виросли в одному під'їзді. Це моя команда", - підсумував Зеленський.

Дивіться: "Порошенко питав мене чи йду я в президенти" - Зеленський

Нагадаємо, Зеленський розповів подробиці особистої зустрічі із Порошенком.

Як повідомляв "Знай.ua", кандидат у президенти України, гуморист Володимир Зеленський заявив, що на випадок програшу у першому турі виборів, відмовиться від політики взагалі. Також "Знай.ua" писав, гуморист Студії "Квартал 95" та кандидат у президенти України Володимир Зеленський у своєму Instagram опублікував відео так званого з'їзду партії "Слуга народу".