Один з кандидатів на пост президента України Анатолій Гриценко відвідав разом зі своєю групою підтримки могилу легендарного українського поета Тараса Григоровича Шевченка, про що стало відомо з публікації на його сторінці у Facebook. Там же він розмістив і ряд фотографій.

У підписі до знімків політик написав: "На могилі Тараса Григоровича. Ми з ним народилися і виросли на одній землі, серед одних і тих же людей, пили одну воду, насичувалися одними і тими ж думками – про волю і гідність простої людини".

Популярні новини зараз
Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Нові тарифи на воду та каналізацію: за кожен кубометр – 86 гривень Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Варто відзначити, що не так давно Луценко розповів про істинний вигляд екс-президента України Віктора Януковича, якого назвав справжньою главою мафії. Як стверджує політик, у всіх представників мафії з Донбасу однакові звички, як і у їх ватажка – починаючи від манер поведінки і закінчуючи черевиками.

Юрій Луценко згадав, як познайомився з Януковичем. Це було ще в часи, коли останній сидів у кріслі губернатора Донецької області. У Донецьк Луценко приїхав як депутат, організувавши акцію "Повстань, Україно!", де між ним та Януковичем відбулася розмова, яка показала, яким колишній президент був насправді.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що лондонський міжнародний комерційний арбітражний суд LCIA зобов'язав Нафтогаз України виплатити 75% всіх судових витрат на користь компаній олігархів Геннадія Боголюбова та Ігоря Коломойського. В судовому спорі вирішується питання на суму понад 3.8 мільйонів доларів і стосується виконання акціонерної угоди по компанії Нафтогаз.

Як повідомляв портал "Знай.иа": Юрій Луценко розповів про свою думку щодо Надії Савченко, яка на даний момент перебуває в ув'язненні за організацію насильницького повалення української влади. Як вважає генеральний прокурор, Савченко не є агентом ФСБ, на відміну від свого спільника Рубана, який, як переконаний Луценко, використовував її наосліп.

ТакожЗнай.иа" писав, що народний депутат Олександр Вілкул подав документи в Центральну виборчу комісію для реєстрації кандидатури в українські президенти. Він заявив, що в його команді люди, які знають, як досягти поставлених цілей.