Колишній очільник терористів батальйону "Восток" Олександр Ходаковський спрогнозував розвиток подій для ОРДЛО, якщо на виборах президента України переможе Юлія Тимошенко.

Своїми роздумами опальний лідер бойовиків поділився на сторінці в соціальній мережі. Ходаковський переконаний, що в разі перемоги Тимошенко Україна прийме пакет законів про статус непідконтрольною Україні частини Донбасу після чого Росія повинна буде зробити у відповідь дружній крок.

"Вдумайтеся: прийшли в Україну до влади ті, кого Росія вважає більш осудною силою - Тимошенко і Ко. Далі вони протягують в Парламент своїх людей і приймають пакет законів про якийсь статус нинішніх територій "ЛДНР", а Росія у відповідь повинна буде продемонструвати відповідний "дружній" крок", - пише Ходаковський.

Але також бойовик переконаний, що після повернення української влади в ОРДЛО станеться вибух, після якого натовпу біженців побіжать в сторону Росії. При такому розвитку подій Кремль може закрити кордон для українців з Донбасу.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Астролог побачив у травні "лихо" для України Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Як вчинить Росія? Закриє всім в'їзд, відключить мовлення з територій, щоб те, що з нами будуть творити, не просочилася в ефір? Або пустить до себе сотні тисяч "мігрантів"? Вони будуть знати, що вони втратили все. І кого вони будуть звинувачувати, здогадуєтеся? Я все це бачу, як на екрані кіно, і стукаю, і кажу, і роблю все, що можу, щоб цього не сталося", - додав Ходаковський.

Нагадаємо, Володимир Путін нагородив російських військовий за обстріл у Маріуполі у січні 2015 року, під час якого загинули десятки українців.

Як виявилося, Володимир Путін присвоїв керівникам "операції" генеральські звання. Деякі з них були призначені на важливі посади так званому "стратегічному українському напрямку".

Як повідомляв раніше Знай.ua, бойовики здійснили один обстріл у бік позицій Об'єднаних сил на Донбасі.

Також Знай.ua писав про те, що співробітники української служби безпеки показали, як професійно ламати гібридні плани агентів Кремля.