Одіозний представник пропагандистської преси, пропутінський блогер Дмитро Смирнов, пожартував про ситуацію між США і Венесуелою, порівнявши її з ситуацією в Україні. На тверезий погляд, жарт нагадує монстра Франкенштейна: імена політичних діячів і назви країн приклеєні один до одного з явною претензією на дотепність, однак посміхатися чомусь зовсім не хочеться. Лаври Зеленського, як головного Путінського ворога, явно не дають спокою Смирнову. Ось, що пропагандист написав у своєму Twitter:

"Помпео заявив, що Мадуро більше не президент, а США будуть працювати з Венесуелою через Хуана Гуаидо. Це як якщо б Кремль заявив, що він більше не президент, а працювати з Україною будемо через Зеленського ".

Нагадаємо, раніше у Трампа похвалилися дружбою з Китаєм: Путін залишиться на самоті.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Державний секретар США Майк Помпео під час своєї промови заявив про дружбу з Китаєм.

Про це повідомляють ЗМІ.

Помпео різко засудив думку деяких експертів про неминучий конфлікт наддержав США і Китаю, зазначивши, що американська адміністрація намагається побудувати дружні відносини.

"Є ті, хто каже, що конфлікт наддержав між нашими двома країнами неминучий. Ми так не вважаємо. Ми хочемо знайти сфери, де ми зможемо працювати разом", - заявив він.

Крім того дипломат підкреслив, що так звані торгові війни між країнами повинні базуватися виключно на засадах справедливості.

"Відносини повинні будуватися на демократичних засадах. Ми сподіваємося, що Китай прийме політику, яка узгоджується з цим. Якщо вони це зроблять, я впевнений, що наші країни будуть процвітати разом", - сказав держсекретар.

Разом з тим варто зазначити, що Північна Корея завжди приховувала свої військові розробки і маневри, звичайно, тільки не на параді. Проте фахівцям з Центру стратегічних і міжнародних досліджень (CSIS, США) вдалося вивчити супутникові фото і наявну інформацію про ракетної програми КНДР.

Аналітики знайшли склад стратегічних балістичних ракет. Відомо, що зброя знаходиться на базі "Сіно-Ри" в КНДР.

Нагадаємо, Сенцов надіслав звісточку з катівень путінської в'язниці.

Як повідомляв "Знай.uа" слідом за Меттісом Трамп може втратити ще одного чиновника.

Також "Знай.uа" писав, що колишня дружина Трампа підірвала мережу напівголими фото.