Український військовий привітав кандидата у президенти Володимира Зеленського із 41-м днем народження. На офіційному ресурсі партії "Слуга народу" оприлюднили фото, де солдат тримає табличку з написом: "Зе! Команда ЗСУ з Вами!".

"Це неймовірно приємно. Найкращий подарунок для Зе від наших захисників", - йдеться в коментарі до фото.

ЗСУ привітали Зеленського із днем народження
ЗСУ привітали Зеленського із днем народження

ЗСУ привітали Зеленського із днем народження
ЗСУ привітали Зеленського із днем народження

Як відомо, Володимир Зеленський разом із командою "Квартал 95" неодноразово допомагали нашим захисникам на фронті. Зокрема, вони надавали фінансову підтримку бійцям, а також влаштовували для них безкоштовні гумористичні концерти.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Володимир Зеленський (Квартал 95)
Володимир Зеленський (Квартал 95)

Особливий відбиток це залишило у пам'яті єдиної жінки з колективу Зеленського, Олени Кравець. Свого часу вона зізналася – дуже боялася їхати на Донеччину, тому що за кілька кілометрів від імпровізованої сцени їх виступу лунали постріли, там була лінія розмежування.

Гумористична Студія "Квартал 95" (Олена Кравець)
Гумористична Студія "Квартал 95" (Олена Кравець)

Саме тоді Кравець замислилася – а чи правильно це, жартувати, коли йде війна? Її заспокоїв один з присутніх на концерті військових. Підійшов до гумористки і сказав: "нехай кожен займається своєю справою і робить це добре".

Дивіться: Артисти студії "Квартал 95" відвідали блокпости на Донеччині

Нагадаємо, шоумен та очільник студії "Квартал-95" Володимир Зеленський прийшов подавати документи кандидата у президенти України до Центральної виборчої комісії.

Як повідомляв "Знай.ua", українці привітали Зеленського із днем народження. Також "Знай.ua" писав, "Квартал 95" записав зворушливе привітання Зеленському.