Комік і кандидат в президенти, який нещодавно зареєстрував свою партію, Володимир Зеленський, він же – керівник студії "Квартал 95", сьогодні, 25 січня, відзначає свій 41-й день народження. Про це стало відомо з поста команди "Кварталу…" у Facebook.

"Наш двигун, наш стрижень, наша фортеця, наш приклад, наш друг і вчитель! З Днем народження, Володимир Зеленський! Ми всі з тобою, і нас багато)", - так колектив привітав свого лідера з святом.

Володимир Зеленський народився 25 січня 1978 року в місті Кривий Ріг. Мама — Римма Володимирівна Зеленська — домогосподарка. Батько — Зеленський Олександр Семенович — доктор технічних наук, професор, завідувач кафедри інформатики — викладач в тому ж Вузі, де навчався Володимир.

Наш двигатель, наш стержень, наша крепость, наш пример, наш друг и учитель! С Днем рождения, Владимир Зеленский! Мы все с тобой, и нас много)

Geplaatst door Студия "Квартал 95" op Donderdag 24 januari 2019

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

У дитинстві прожив з батьками чотири роки в Монголії, в місті Ерденет де батько працював у відрядженні, закінчив там перший клас, після повернулися в Кривий Ріг.

Нагадаємо, раніше Знай.uа писав, що Зеленський до дня народження подав декларацію: хороми, годинник, автопарк.

Зеленський на свій день народження подав документи в ЦВК: тримає слово.

Крім того, ми писали, що Зеленський закрив бізнес "Кварталу 95" в Росії, хоча той приносив йому непоганий прибуток.

Інформація про бізнес Зеленського в Росії спантеличила українців, однак кандидат у президенти швидко продемонстрував тверду позицію з цього питання.

Про це йдеться в сюжеті ТСН.

У повідомленні сказано, що Володимир Зеленський вийшов зі складу кіпрської компанії Green Family LTD, якій належить російська кінокомпанія "Грін Філмз". Саме ця компанія була в центрі розслідування програми "Схеми".

Варто нагадати, що журналісти знайшли три російські компанії, які займаються виробництвом кінофільмів і телевізійних програм. Кінцевими власниками цих трьох компаній вказані Володимир Зеленський, його бізнес-партнери Андрій Яковлєв, Борис і Сергій Шефіри, а також соратником бізнесмена Ігоря Коломойського Тимур Миндич.

Як повідомляв раніше Знай.uа, Володимир Зеленський прокоментував свої стосунки з президентом-втікачем Віктором Януковичем.

Знай.іа писав про те, що російської компанії "Грін Филмс", яка пов'язана з українським коміком, шоуменом, а нині кандидатом у президенти України Володимиром Зеленським, виявили цікаві документи.