Скандальна нардеп Надія Савченко, арештована за підозрою в підготовці теракту і повалення державної влади України була висунута кандидатом в президенти України. Рішення було прийнято однопартійцями одіозної мадам на з'їзді політичної партії «Суспільно-політична платформа Надії Савченко». На заході висунули однопартійці Савченко кандидатом в президенти України.

Делегати тримали в руках фрукти гранати і скандували «Свободу Надії Савченко, свободу українським політв'язням». Крім того, Віра Савченко зачитала лист від Надії, передає Politeka.net.

Українці в соцмережах різко засуджують цю кандидатуру і висловлюють рішучий протест президентським амбіціям "вибуховий" депутатши. Люди впевнені – місце Надії Савченко – у в'язниці. Вони не розуміють, як кандидат у президенти може так байдуже ставитися до людських життів. Користувачі не скупляться на невтішні висловлювання і навіть лайки на адресу Надії Савченко.

«Цікаво, а коли Надя разом з Рубаном планували стріляти з мінометів в центр Києва, де перебували ні в чому не винні люди, вона тоді теж хотіла висунутися в президенти України?», — задається питанням Євген Голуб.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

«За чиї гроші перевірили цей форум?», — запитує Клавдія Міхно.

«Ти підірвеш всю Україну! Ну який з тебе президент!», — пише Геннадій Пушкаров.

«Її місце в тюрмі, путінська повія», — жорстоко відреагувала Люду Антонова.

Але були і такі, які позитивно відреагували на таку новину.

«Вперед», — написала Людмила Гошенко.

«Молодці», — прокоментував новину Олексій Шевчук.

Нагадаємо: Савченко йде в президенти: що обіцяє українцям скандальний політик.

Для того, щоб Савченко змогла взяти участь в президентській гонці, достатньо, щоб ЦВК зареєструвала її документи і хтось вніс заставу.

Нагадаємо, що депутата Верховної ради Надію Савченко, яка перебуває в СІЗО за підозрою в підготовці терактів у центрі Києва, висунули в президенти України на з'їзді партії "Суспільно-політична платформа Надії Савченко".

Як повідомляв Знай.uа Кашпіровський сходив на побачення до Савченко.

Знай.uа писав, депутати безсовісно прогуляли роботу в грудні: список злісних ледарів.