Позафракційний народний депутат Юрій Дерев'янко був висунутий кандидатом в президенти України на позачерговому з'їзді політичної партії Воля.

Про це йдеться на офіційній сторінці Юрія Дерев'янка в Facebook.

Він також є членом ради партії.

Юрій Дерев'янко народився 7 травня 1973 року в місті Надвірна Івано-Франківської області.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

У 1996 успішно закінчив Київський економічний університет і отримав диплом магістра за спеціальністю Облік і аудит.

Був підприємцем. Заснував компанії “Фарматек”, “Енергокомплект”, “Борисфен-Лютес” та інші.

У 2006 році він продав свої частки в компаніях. 13 листопада 2017 року його викликали до Генеральної прокуратури України у справі про несплату податків. Прокуратура запропонувала йому виплатити приблизно 62 мільйони гривень податків і за це пообіцяли зняти звинувачення.

У 2006 році почав свою політичну діяльність напередодні виборів у Верховну Раду.

Був соратником Саакашвілі. 19 квітня 2017 року “Воля”, в якій присутній Дерев'янко, об'єдналася з політичною силою Саакашвілі “Рух нових сил”.

24 грудня 2018 року Дерев'янко вийшов з політичного партнерства з Саакашвілі.

В даний момент він очолює підкомітет з питань контролю за дотриманням законодавства у сфері запобігання і протидії корупції органами держвлади та місцевого самоврядування Комітету ВРУ з питань запобігання та протидії корупції.

Нагадаємо, Рабинович: Українцям намагаються нав'язати провладний сценарій другого туру президентських виборів

Перед майбутніми президентськими виборами українцям намагаються нав'язати сценарій другого туру виборчої кампанії, у якому начебто безальтернативно зустрінуться голова «Батьківщини» Юлія Тимошенко і діючий президент Петро Порошенко.

Про це в ефірі телеканалу «112 Україна» заявив народний депутат, лідер «Опозиційної платформи – За життя» Вадим Рабинович.

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Савченко йде в президенти: соцмережі вибухнули обуренням, "путінська хв*йда"

Також Знай.ua" писав про те, що Зеленський показав новий випуск політичного влога: все прозоро, як і обіцяли