Минуле кандидата в президенти України Володимира Зеленського розкрив його друг дитинства. Про юнацтві керівника студії "Квартал 95" розповів його співвітчизник з Кривого Рогу Сергій Жуков.

"Якщо порівнювати зі шкільним періодом, то Вовка не сильно змінився. Він завжди міг захопити чим завгодно. Сам захоплювався і сценою, і музикою, і спортом — займався важкою атлетикою", - розповідає товариш кандидата в президенти.

Не приховав він подробиць і про згубні звички Зеленського.

"Навіть під час пробіжки на уроці військової підготовки зупинилися за рогом, покурили і далі побігли. Хоча тепер, наскільки я знаю, він намагається палити кинути", - зізнався Жуков.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Також він розповів, що вже з юнацтва він не був обділений увагою протилежної статі. І все завдяки його особистості і харизмі.

"Дівчата їм, звичайно, захоплювалися. У старших класах — все більше і більше. Він же яскрава особистість! Тим більше що до випускного у нас залишилося всього чотири хлопчика та більше 20 дівчаток", - розповідає він.

Жуков вважає, що Зеленському потрібна сильна команда і важливо і правильно, що зараз в соціальних мережах він збирає думки людей. Він вважає Володимира сильною людиною, який завжди доводить до кінця те за що береться, а це значить, що він навряд чи буде відступати від намічених цілей.

Раніше повідомлялося, що недавно комік оприлюднив на офіційному ресурсі партії відео, де розповів, чому на його думку більшість помиляється щодо нього. Зробив це, як завжди, – не без сарказму.

Нагадаємо, Вакарчук не витримав конкуренції з Зеленським: ні, я не йду. Кардинально змінив думку.

Як повідомляв Знай. ua, Кравець з Кварталу 95 злила "компромат" на Зеленського. Переконана, що артист "керує цілою імперією".

Знай. ua писав, що Квартал 95 придумав для Зеленського покарання за суржик. Нічого собі мовна школа, точно суржику кінець.