Під час Всесвітнього економічного форуму у Давосі президент Петро Порошенко звітував про ситуацію в Україні, головним чином – про успіхи.

Український юрист Михайло Шнайдер оприлюднив у Facebook відео, котре показує зворотній бік слів гаранта, результати роботи чинної влади протягом останніх 5-ти років.

Президент України, Петро Порошенко
Президент України, Петро Порошенко

"Простенько але зі смаком. 5 років правління Петра Олексійовича за 40 секунд", - йдеться в коментарі до ролику.

На відео йдеться про те, що курс гривні впав утричі за цей час, а долар в обмінниках тільки продовжує повзти вгору і навряд чи зупиниться, судячи з прогнозів економістів.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Президент України, Петро Порошенко
Президент України, Петро Порошенко

Комунальні послуги тепер дорожчі в шість разів – мова йде в загальному про газ, світло та воду, середній розрахунок показників. Україну, як не шкода, але правда, зараховують до найбідніших країн Європи, враховуючи ВВП, мінімальні зарплати на купівельну спроможність, ми справді дуже відстаємо навіть від найближчих сусідів – Польщі та Чехії.

Президент України, Петро Порошенко
Президент України, Петро Порошенко

У ролику також нагадують паралельно із описом нашої економіки про те, що чинний гарант відпочив на Мальдівах разом із родиною, витративши на це у середньому 14 мільйонів гривень. В його власності також – кілька броньованих авто, вартістю приблизно 42 мільйони гривень.

Дивіться: 5 років життя України

Простенько но со Вкусом. 5 лет правления Петра Алексеевича за 40 Секунд.

Geplaatst door Mihail Shnayder op Maandag 28 januari 2019

Нагадаємо, у мережі показали, хто посеред ночі приїздив до Адміністрації Президента протягом останніх років.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Вакарчук збирає команду, попри відмову балотуватися у президенти. Також "Знай.ua" писав, українцям показали, як змінюються політики поза партійними з'їздами.