Роман Цимбалюк, український журналіст, переконливо пояснив росіянам, чому у них немає ніяких шансів на перемогу у війні проти України.

Він нагадав окупантам, що українці за будь-яких обставин захищатимуть свою Батьківщину. Що стосовно агресора, то він може обрати між миром і невідворотною загибеллю від рук українських захисників. Потужний заклик Цимбалюк озвучив у ефірі радіостанції "Київ", записом якого він поділився на своєму Youtube-каналі.

"Моя теза дуже простенька, і її можна вмістити у три слова. Україна за будь-яких обставин, будь-якого президента захищатиме себе. І в України та українців вибору немає. А у росіян вибір є. І мені здається, що якщо хоч один ура-патріот Росії, який бореться за "русскій мір" або хотів би боротися, поставив собі питання, що буде з його родиною, коли його вб'ють на Донбасі, і не поїхав, то будемо вважати, що моя місія частково виконана там", — зазначив журналіст, пояснюючи сенс своєї роботи українським кореспондентом у Москві.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, Цимбалюк: Путін виступив із сенсаційними заявами щодо України після зустрічі із Медведчуком.

Президент РФ Володимир Путін зробив сенсаційні заяви щодо України на наступний день після зустрічі з головним комунікатором по Україні Віктором Медведчуком. На цей момент звернув увагу скандально відомий журналіст УНІАН у Росії Роман Цимбалюк.

Після зустрічі з Медведчуком президент РФ оголосив про готовність Росії повернути з Криму «українське військове майно: кораблі, літаки і навіть бронетехніку». Передача озброєнь була зупинена ще влітку 2014 року після активізації бойових дій на Донбасі.

Як повідомляв "Знай.uа", Цимбалюк пояснив, чому Україну не люблять усі росіяни.

Крах найапокаліптичніших прогнозів для України від адептів політики російського президента Володимира Путіна збив з них пиху.

Таку думку у своїй колонці на сайті "УНІАН" висловив відомий журналіст Роман Цимбалюк.

Також "Знай.uа" писав, що Цимбалюк довів Пушиліна до істерики.

Один з ватажків терористичної організації "ДНР" Пушилін Денис вибухнув істерикою у відповідь на питання українського журналіста Романа Цимбалюка про підняття українського прапора в Донецьку і Луганську.