Поліція затримала мера Риги Ніла Ушакова.

Про це передає екс-депутат ризької думи Руслан Панкратов у Facebook

Мер Риги

"KNAB затримав мера міста Риги і зараз везе його в слідчий ізолятор", — пише колишній депутат.

Поліція провела обшуки в кабінеті, а також в будинку мера.

Популярні новини зараз
Українцям приготуватися до перевірок податкової: вже попередили Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Кілька працівників антикорупційного бюро прийшли близько 12:00 за місцевим часом в Ризьку думу. Обшуки проходили в кабінеті мера і у нього вдома. За даними латвійських ЗМІ, з його кабінету виходило шестеро співробітників KNAB. З собою вони забрали пару портфелів і мішок з поліетилену

Повідомляється, що будівлю поліцейські покинули разом з директором юридичного управління Думи Яниксом Лиепиньшом.

В антикорупційному бюро підтвердили, що в рамках кримінального процесу співробітники відомства провели невідкладні процесуальні дії.

Нагадаємо, Тисячі людей вимагають відставки президента, столицю накрила хвиля жорстких протестів

Сербську столицю накрила хвиля масових протестів. Так, кілька тисяч громадян вийшли на вулиці, для того щоб висловити невдоволення проти політики чинного президента. Протестувальники вимагали від глави держави Александара Вучича піти у відставку.

Про це стало відомо завдяки повідомленням місцевих ЗМІ

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Вибори в США: Хіларі Клінтон зробила важливу заяву

Стало відомо, що у 2020 році член Демократичної партії США Хілларі Клінтон, скоріш за все, знову буде балотуватися в президенти. Політик не виключив таку можливість. Про це повідомляє Politeka з посиланням на CNN.

Так, екс-держсекретар Хілларі Клінтон не заперечує, що буде приймати участь у передвиборній президентській гонці в 2020 році. Зазначається, що слова 71-річної Клінтон не гарантують, що вона вже займається опрацюванням своєї кампанії.

Також Знай.ua" писав про те, що Віталій Кличко госпіталізований: в Австрії з мером Києва сталася біда

Мера Києва і в минулому боксера Віталія Кличка забрали в лікарню в Австрії, у місті Санкт-Йоган-ін-Тіроль. . Це офіційно – такий коментар дала прес-секретар Кличка Оксана Зінов'єва виданню Liga.net.