Міністр інфраструктури Володимир Омелян нещодавно відзначив свій 40-й день народження. І хоча зазвичай забобонні люди таку дату пропускають, але чиновник у прикмети не вірить.

Йому зробили досить оригінальний подарунок: торт з руїнами Кремля, на них сидить ведмідь у вушанці і грає на балалайці. Про це у своєму Facebook повідомила прес-секретар міністра Марина Томко і виклала фото солодкого подарунка.

Подарунок Омеляну
Подарунок Омеляну

На знімку також видно, що на одній зі сторін торта у вигляді зруйнованого Кремля є напис "Слава Україні!". Також поруч з обваленою Спаською вежею кондитери розмістили ведмедя з балалайкою і в шапці-вушанці з червоною зіркою. Міністру подарунок сподобався і він з'їв зірку, яка вінчала Спаську вежу.

Подарунок Омеляну
Подарунок Омеляну

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Подарунок Омеляну
Подарунок Омеляну

Цікаво, що міністр Володимир Омелян, який відповідає за всю інфраструктуру в Україні, минулого місяця заробив 58 тис. грн.

Володимир Омелян
Володимир Омелян

"Укрпошта", яка входить у сферу управління Міністерства інфраструктури, також відмовилася надати інформацію про розмір заробітних плат керівництва у грудні.

відділення Укрпошти
відділення Укрпошти

При цьому в останній опублікованій декларації її глава Ігор Смілянський задекларував дохід за основним місцем роботи в розмірі 652 тис. грн.

Чи не найбільше з усіх підопічних Омеляна вдалося заробити новому голові правління "УЗ" Євгену Кравцову.

Євген Кравцов, новий голова правління "Укрзалізниці"
Євген Кравцов, новий голова правління "Укрзалізниці"

Суми виявилися у десятки разів більше, аніж самому міністру.

Дивіться: Володимир Омелян: Про скасування залізничного сполучення з РФ

Нагадаємо, колишній радник міністра внутрішніх справ Арсена Авакова Ілля Ківа, котрий вже 20-й у списку кандидатів на пост президента України, прокоментував статистику Національної поліції.

Як повідомляв портал "Знай.ua", кандидат у президенти України від партії "Слуга народу" Володимир Зеленський оприлюднив свою передвиборчу програму. Також "Знай.ua" писав, на зустрічі глави Кремля Володимира Путіна з президентом Молдови Ігорем Додоном, президент РФ озвучив ультиматум.